Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: London Borough of Hackney

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Azijsko-francoska fuzija Filipa

Francosko-japanska gurmanska fuzija z umamijem, ravnovesjem, natančnostjo in presenečenjem.

Michele: karibsko-azijska fuzija

Navdušeni ste nad ustvarjanjem pristnih, edinstvenih okusov, ki združujejo Karibe in Azije.

Drzna globalna fuzijska kulinarika Geralda

Bližnjevske in evropske okuse združujem z nepozabnimi jedmi.

Luigi: sredozemske večerne zabave

Študirala sem naturopatsko kuhanje na King's Collegeu v Londonu in tekmovala na Cuochi d'Italia.

Okusi sveta

Ustvarjam domiselne okuse, ki navdušujejo moje stranke in nudijo neverjetno izkušnjo.

Prefinjena hotelska kuhinja, ki jo nudi Jonathan

»V vsaki jedi združujem raznolikost in natančnost ter ustvarjam nepozabna doživetja obedovanja, ki navdušujejo čute in pustijo trajne vtise.«

Sezonska, sodobna evropska hrana Sashe

Štiri leta sem delala v profesionalnih londonskih kuhinjah, zdaj pa vodim lastne sezonske večerne klube in se ukvarjam s samostojnim razvojem receptov in oblikovanjem hrane

Sezonski okusi Emily

Michelinski kuharski mojster, ki prinaša italijansko toplino na vašo mizo, kjerkoli že ste.

Seanovi okusi po svetu in žar

Specializirana sem za žar in prefinjeno japonsko, sredozemsko in bližnjevzhodno kuhinjo.

Britanska večerja s Karlom

Ex Mayfair slaščičar, ki trenutno dela v gospodinjstvih UHNW, da bi ustvaril prilagojene storitve obedovanja

Italijanski/rimski okus Kuhar Orfeo Troiani Tnema Ltd.

Rimsko tradicijo združujem z mednarodnimi poudarki, izdelujem prefinjene, dobro zaokrožene menije.

Italijanski meniji Giovannija

Kuhal sem v najboljših italijanskih restavracijah, vključno z Al Duco v središču Londona.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi