Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: London Borough of Lambeth

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: London Borough of Lambeth

Kuhar

Fusion Indian fine dining by Arup

25 let izkušenj Moje kulinarično potovanje sega v zahodne in indijske kuhinje, od Delhija do Francije in Londona. Imam magisterij iz upravljanja hotelov in gostinstva ter usposabljanja o varnosti hrane. Moja restavracija si je z inovativno indijsko kuhinjo prislužila Michelinov krožnik na ulici Grand Trunk Road.

Kuhar

Mednarodni meniji Shaloma

Tri leta izkušenj Sem inovativni kuhar in gostinski delavec, ki je kuhal za kulinarične velikane, kot je Jamie Oliver. Imam diplomo iz upravljanja gostoljubja na Univerzi v Surreyju. Leta 2022 sem osvojil vegansko gostinsko podjetje leta in na spletu imam več kot 100 mnenj s 5 zvezdicami.

Kuhar

Veliki London

Sebastianovi klasični italijanski meniji

12 let izkušenj Delam v priznanih ustanovah in kot kuharski mojster za dogodke in posameznike. Na kolidžu Westminster Kingsway sem pridobil osnovne kulinarične spretnosti. Nenehno izboljšujem svoje veščine, ki zagotavljajo kulinariko, ki jo stranke resnično cenijo.

Kuhar

Veliki London

Sezonski gurmanski meniji v vašem prenočišču Anna Jane

Kuhar

Sezonske jedi, ki jih pripravlja Eduardo

Kuhar

Pan-Asian fusion by YE

Sem Malezijski zasebni kuharski mojster Le Cordon Bleu Paris z obsežnimi kulinaričnimi izkušnjami - od kuharskih tečajev do cateringov za poslovne dogodke in zasebne zabave. V vsako jed prinašam profesionalne spretnosti in strast. Med podpisne jedi so Nasi Lemak, malezijski curry piščanec, Satay, Mee goreng ter različne morske sadeže in pecivo. Ker sem živel v 6 državah na 4 celinah in potoval v več kot40 držav, rad delim svoje kulinarično znanje, zgodbe s potovanj in priporočila za London in širše. Govorim angleško, mandarinsko, kantonsko in malajsko.

Vse storitve kuharjev

Juzujev sezonski družinski ali samopostrežni obrok

12 let izkušenj Delam v kuhinjah z Michelinovo zvezdico, zdaj pa doma ustvarjam nepozabne trenutke obedovanja. Študiral sem v The Five Fields, Bohemia Jersey in Shaun Rankin v Grantley Hallu. Bil sem del dveh ekip za odpiranje v novih restavracijah, ki so bile nagrajene z Michelinovo zvezdico.

Seanovi okusi po svetu in žar

15 let izkušenj sem poskrbel za ugledne stranke, vendar sem najbolj ponosen na pozitivne povratne informacije gostov. Študirala sem komercialno kuhanje na Politehniki v Melbournu in se udeležila mojstrskega tečaja na žaru v Teksasu. Kuhano nad žerjavico na znamenitih tržnicah Queen Vic v Melbournesu, ki vam zdaj prinaša drzen okus

Italijanski meniji Giovannija

26 let izkušenj sem delal v različnih italijanskih restavracijah, od sodobnih tratorija do fine kulinarike. Diplomiral sem na kulinarični šoli v Neaplju v Italiji. V veselje mi je bilo kuhati za Valentina Rossija, Shevchenka in Riccarda Scamarcia.

Okusna hrana za vaše telo, um in dušo

15 let izkušenj Delam kot kuharski mojster za stranke visoke neto vrednosti, ki združujejo prehrano z ustvarjalnostjo. Študirala sem na šoli za hrano in vino Leiths in pridobila diplomo iz prehrane. Magistriram iz živilske politike, študiram prehranske sisteme in trajnost.

Klasični obroki in prefinjeni degustacijski meniji Alana

25 let izkušenj sem se ukvarjal z odličnimi jedmi, luksuznimi hoteli in vrhunskimi gastropubi. Imam diplomo NVQ 3. stopnje na področju gostoljubja in cateringa. Delal sem v prvem londonskem poglavju, kjer sem ekipi pomagal pridobiti Michelinovo zvezdico.

Dan: sodobna evropska kuhinja

8 let izkušenj se osredotočam na sodobno evropsko kulinariko s poudarkom na britanski kuhinji. Moje usposabljanje poteka iz profesionalnih kuhinj v Londonu, Avstraliji in na Novi Zelandiji. Moj slog temelji na potovanjih v Azijo, Latinsko Ameriko, Bližnji vzhod in Zahodno Afriko.

Večerne zabave in pripravljeni obroki, ki jih pripravlja David

30 let izkušenj nudim zasebne kuharske storitve za dogodke v Londonu, Kentu, Essexu in Surreyju. Zaključil sem usposabljanje in kuhanje na 3. stopnji za zdravje in varnost. Kuhala sem za Lady Diano Spencer in njeno veličanstvo, kraljico Elizabeto 2.

Obedovanje sezonskih rastlin v soseski Maisie

17 let izkušenj tesno sodelujem z ekološkimi kmetijami in uporabljam premišljeno pridelane pridelke iz hranil. Leta praktičnega usposabljanja v različnih kuhinjah so izboljšala moje spretnosti. Moja pekarna in restavracija v vzhodnem Londonu slavi lokalne sestavine z globalnim navdihom.

Italijanska in sredozemska vrhunska kulinarika Giovannija

11 let izkušenj imam kuharske izkušnje v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami, luksuznih hotelih in zasebnih dogodkih. Študirala sem v odličnih restavracijah in restavracijah z Michelinovimi zvezdicami v Italiji in Združenem kraljestvu. Kuhal sem za VIP osebe, generalne direktorje in celo kraljevo družino, prav tako pa imam izkušnje z luksuznim hotelom.

Graciela: rimska kuhinja in globalni okusi

20 let izkušenj Prihajam iz družine restavracij in združujem rimsko pristnost in mednarodni pridih. Študirala sem v 12 različnih državah in izpopolnila svoje veščine v vrhunskih kuhinjah po vsem svetu. Bil sem glavni kuhar angleške vlade, ki je predstavil rimsko kulinarično tradicijo.

Preproste sestavine, na tone okusa Panagiotisa

11 let izkušenj sem se naučil na Angler, City Social in Pollen Street Social, vse z Michelinovo zvezdico. V Grčiji sem zaključil 2-letni kulinarični program, ki zajema pripravo in napredne tehnike. Celo leto sem bila zaposlena v restavraciji Angler z Michelinovo zvezdico.

Jejte kot rock zvezda pri Mitču

15 let izkušenj kuham okusno hrano za glasbenike, kot so Metallica, Red Hot Chilli Peppers in Queen. Mojo ljubezen do kuhanja zdrave hrane navdihnejo moji starši. Leta 2024 sem bil predstavljen v The Sunday Timesu za svoje delo z Metallico.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi