Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Metro Vancouver A

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Metro Vancouver A

Kuhar

Sezonska italijanska kuhinja, ki jo nudi Mariana

18 let izkušenj, ko sem odraščal v bližini morja, sem se naučil ljubiti okus svežih, trajnostnih sestavin. Kuhala sem od matere, kuharske mojstrice, ki je opazovala njeno natančnost in spoštovanje do okusa. Sveže testenine in kruh so moja strast, jaz pa se osredotočam na ekološke jedi in jedi na rastlinski osnovi.

Kuhar

Maryam: kulinarika po meri

20 let izkušenj Specializiran sem za prehranske potrebe, saj ponujam vegetarijanske, veganske, brez glutena in halal možnosti. Študirala sem v Vancouvru. Imam tudi certifikat Red Seal. Kuhal sem v Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino in Fairmont Hotel.

Kuhar

Ryanova obalna kuhinja

25 let izkušenj Specializiran sem za pripravo najboljših kulinaričnih doživetij v Britanski Kolumbiji. Imam kulinarično diplomo iz kulinarične šole Debrulle. Ustvarjam doživetja za kraljeve in ugledne stranke po vsej Britanski Kolumbiji.

Kuhar

Privoščite si kuharja v soseski

Kuhar

Okolju prijazne pogostitve od kmetije do mize, ki jih prireja Lovena

15 let izkušenj vodim tri uspešne lokacije v kavarni Indigo Age Café, kjer poučujem vegetarijansko in zdravo kuhanje. Študirala sem na Inštitutu za pravo surovo hrano in Living Light Institute. Predstavljen sem bil v časopisu Plant Foodie Vancouver in reviji Impact Magazine.

Kuhar

Soulful fusion by Jamila

9 let izkušenj Prvotno sem delal z Barbadosa, kjer sem delal v Miamiju, Vancouvru in odmaknjenih kočah v Britanski Kolumbiji. Delal sem v vrhunskih letoviških kuhinjah, kot sta The Sandy Lane Hotel in Almond Beach Hotel. Delal sem kot kuhar na jahtah in v hotelih, kot je Fontainebleau v Miamiju.

Vse storitve kuharjev

Orenova mediteranska in japonska fuzijska kuhinja

20 let izkušenj Imam globoko znanje o raznolikih kuhinjah, izjemnih okusih in natančni predstavitvi. Obvladala sem klasične francoske tehnike in povzdignila svoje kulinarične veščine. Svoje veščine v vrhunskih kuhinjah sem izpopolnil, da bi dosegel višje kulinarične standarde.

Sodobni in indijski okusi Tusharja

10 let izkušenj Ustvarjam sodobno in indijsko kuhinjo s strastjo in predanostjo. Študirala sem kulinarično upravljanje na Niagarskem kolidžu in se usposabljala pod izobraženimi kuharskimi mojstri. Delal sem v priznanih restavracijah, kot sta Hawksworth in Botanist.

Amanda: sezonska kulinarična doživetja

8 let izkušenj sem se potopila v kuhinje po vsem svetu in raziskovala raznolike kuhinje in sloge. Delal sem pod več visoko nadarjenimi kuharskimi mojstri v več kuhinjah in okoljih. Treniral sem pod več visoko nadarjenimi kuharskimi mojstri v več kuhinjah in okoljih.

Sodobna toskanska fuzija podjetja Oren

15 let izkušenj Specializirana sem za sodobno sredozemsko kuhinjo, prežeto z japonskimi okusi. Svoje veščine sem izostril na prestižni kulinarični šoli. Študiral sem v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami v Parizu, na Japonskem, v Italiji in na Danskem.

Lokalna kuhinja, ki jo nudi Tushar

15 let izkušenj Imam močno strast do kuhanja in večletne izkušnje na področju fine kulinarike. Študiral sem na Niagarskem kolidžu, eni od najboljših kulinaričnih šol v Kanadi. Delal sem v botaniki in Hawksworthu, dveh najbolj priznanih restavracijah v Kanadi.

Živahna, negovalna kuhinja, ki jo nudi Georgie

9 let izkušenj prinašam ustvarjalnost, barvo in ravnovesje na mizo. Sem strokovno usposobljen holistični nutricionist in samouk kuharski mojster. Delal sem kot zasebni kuharski mojster na jadrnicah v BVI in Franciji.

Senegalska in francoska fuzijska kuhinja, ki jo nudi Ans

25 let izkušenj Pripravljam tradicionalne senegalske jedi s sodobnim pridihom. Kuhanje in postrežbo sem študirala v hotelu in turistični šoli v Dakarju. Pripravila sem gala večerjo, da bi proslavila neodvisnost Senegala v Vancouvru.

Dvignite svojo vrhunsko francosko kuhinjo s Clémentom

15 let izkušenj sem delal v 8 restavracijah, vključno z 2 z Michelinovimi zvezdicami. Kulinarično šolo sem študirala v Parizu. Delala sem v dveh restavracijah z Michelinovo zvezdico in izpopolnila svoje spretnosti na področju prefinjene francoske kuhinje.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi