Nicolasovo potovanje v moj gurmanski duh

Ponujam tradicionalno, sredozemsko in azijsko kuhinjo.
Samodejno prevedeno
Kuhar
Storitev se izvaja v bivališču gostitelja Chef Nico

FoodTour

€ 90 na gosta
Odkritje spomladanskih vonjav, od barske mreže do arktičnega ognja, od jagnjetine od Pirenejev do govedine Aubrac.

Izjemen meni

€ 155 na gosta
Pokušina izjemnih izdelkov, govedina iz Galicije Rubia Gallega, pig Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomy Air

€ 180 na gosta
Gurmansko potovanje z ravioli z jastogom in govejim filejem Wellington in modrim jastogom.
Če želite, da gostitelj Chef Nico prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
25 let izkušenj
Diplomiral sem iz kuhanja in peciva, zato sem pridobil izkušnjo služenja krožniku.
Gostinja od Pariza do Ženeve
Delal sem kot gostinski delavec od Pariza do Ženeve in izpopolnil svoje spretnosti.
Diplomiral iz kulinarike in slaščičarstva
Imam diplomo iz kuhanja in peke.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Chef Nico opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 90 na gosta
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Nicolasovo potovanje v moj gurmanski duh

Ponujam tradicionalno, sredozemsko in azijsko kuhinjo.
Samodejno prevedeno
Kuhar
Storitev se izvaja v bivališču gostitelja Chef Nico
Od € 90 na gosta
Brezplačna odpoved

FoodTour

€ 90 na gosta
Odkritje spomladanskih vonjav, od barske mreže do arktičnega ognja, od jagnjetine od Pirenejev do govedine Aubrac.

Izjemen meni

€ 155 na gosta
Pokušina izjemnih izdelkov, govedina iz Galicije Rubia Gallega, pig Mangalica, gamberro rosso.

Gastronomy Air

€ 180 na gosta
Gurmansko potovanje z ravioli z jastogom in govejim filejem Wellington in modrim jastogom.
Če želite, da gostitelj Chef Nico prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
25 let izkušenj
Diplomiral sem iz kuhanja in peciva, zato sem pridobil izkušnjo služenja krožniku.
Gostinja od Pariza do Ženeve
Delal sem kot gostinski delavec od Pariza do Ženeve in izpopolnil svoje spretnosti.
Diplomiral iz kulinarike in slaščičarstva
Imam diplomo iz kuhanja in peke.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Chef Nico opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?