Mehiško-karibski okusi kuharja Pedra
Po letih potovanja po svetu, kuhanju in odkrivanju kuhinj, sem se odločila, da se ustalim v Cancunu in s svojimi jedmi delim svoje izkušnje z vami
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Cancún
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Tradicionalni brunch
€ 136
Najnižji znesek rezervacije: € 270
Mehiški zajtrk / brunch
Pomarančni in jabolčni sok
Kava, čaj in mleko
Sezionalno sadje
Jajca po okusu
Slanina
Jogurt in granola
Glavna jed (izberite eno): palačinke / francoske zdravice / mehiške Molletes / Chilaquiles z zeleno ali rdečo omako
Kruh,tortilje
Mehiška omaka
Karibsko doživetje
€ 163
Najnižji znesek rezervacije: € 324
Uživajte v zabavnem in svežem meniju, polnem karibskih okusov. Pripravite se na uživanje v okusnem cevicheju z najbolj svežimi karibskimi ribami, neverjetnimi mariniranimi kozicami na žaru, različnimi tradicionalnimi tacosi, guacamolejem in sladico presenečenja.
Mediteranska in mehiška poroka
€ 163
Najnižji znesek rezervacije: € 324
Odličen meni, ki združuje najboljše iz obeh kuhinj
• Ekološka češnjeva paradižnikova solata, modena vinaigrette, feta sir, otroška rukola, lokalno sadje in taro čips
• svež tost s tuno z avokadom, vloženim porom, sojo, sezamom in chipotle majonezo
• Beef Cheek In Red Wine and yucatecan chiles adobo, Potato Cream And Confit Onion, Fried Almonds
• Dodatna mehiška koruzna torta s kakavovimi jedmi in sladoledom iz kokosa
To je Mehika
€ 163
Najnižji znesek rezervacije: € 324
Izbrana izbira najboljše tradicionalne hrane in regionalnih sestavin
• Tradicionalni mehiški esquites s kostnim mozgom s posebno čili marinado, majonezo in limono
• mehiška tamale iz svetih listov, polnjena s huitlacochejem in 3 siri s sladko krompirjevo smetano in čili
• Yucatecan tikin xik ribe (majevski recept) s korianderjem, rdečo čebulo in karibskim rižem na listih banan
• govedina zrezka z žara z zelenjavo s sirom oaxaca quesadillas
• rižev puding s cimetom in janežem
Iz Evrope z ljubeznijo
€ 163
Najnižji znesek rezervacije: € 324
Posebna večerja po navdihu sredozemskih okusov
• solata Burrata: paradižnik, pesto, mocarela sir, bazilika, črne olive in aove
• omaka z artičokami in špinačo s parmezanom in kruhom
• tradicionalna španska paella z beljakovinami (svinjina, govedina, piščanec, ribe ali morski sadeži) in alioli
• Chocolate Brownie With Cocoa Nibs, Mango Foam in malinasta marmelada
Iz sadovnjaka
€ 163
Najnižji znesek rezervacije: € 324
Neverjeten veganski degustacijski meni z naravnimi okusi zelenjave, zelenjave in sadja
• Ekološka češnjeva paradižnikova solata, modena in ingver vinaigrette, purslane, otroška rukola, lokalno sadje in čips iz juke
• 4 tekstilna cvetača, karamelizirana čebula, pražena paprika in olje peteršilja
• jajčevci pri nizki temperaturi, pesto oreščkov, pražena krema iz jajčevcev, česen in med
• Sladki avokado, sladoled iz kokosa, sezonsko sadje, črno limeta
Če želite, da gostitelj Pedro prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
10 let izkušenj
Sem španski kuharski mojster z izkušnjami v mehiški, karibski in perujski kuhinji.
Vrhunec kariere
Potovanje, odkrivanje izdelkov in sodelovanje z različnimi kuharskimi mojstri po vsem svetu
Izobraževanje in usposabljanje
Usposobljen sem za kuharja Miguela Sancheza Navarra v Španiji, Mehiki, Portoriku in Perúju
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 5 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Cancún. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
77505, Cancún, Quintana Roo, Mehika
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 4 leta ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 136
Najnižji znesek rezervacije: € 270
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?






