Doživetja z zasebnim kuharjem, ki jih je zasnoval Akhil
Kuhar z več kot 15-letnimi izkušnjami v restavracijah in diplomatskih rezidencah Michelin po vsej Evropi. Izurjen s slavnimi kuharji, ki uporablja samo najboljše sezonske in etične sestavine.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Meni bistroja
€ 50 na gosta
Uživajte v obroku v slogu bistroja s tremi hodi za tiste, ki imajo radi preprosto dobro hrano in drzne okuse, ki jih skrbno postrežejo. Začnite s svežo, sezonsko predjedjo, ki je sveža, živahna in zasnovana tako, da prebudi vaše brbončice. Za glavno jed izbirajte med pečenimi ribami ali nežnim rezom mesa, od katerih je vsaka postrežena s sezonskimi stranmi, ki omogočajo, da sestavine zablestejo. Dokončajte z lahkotno sladico ali izbranim izborom obrtniških sirov. Premišljeno, uravnoteženo in zadovoljujoče. Pijača ni vključena
Letni časi
€ 125 na gosta
Eleganten jedilnik s štirimi hodi, ki slavi lepoto preprostosti in čistost finih sestavin. Premišljeno sestavljena iz ritma letnih časov, je vsaka jed tiha ode za ravnovesje in okus. Začnite z občutljivim predjedelcem, ki mu sledi topla predjed, prefinjena glavna jed in nežen zaključek sladice ali obrtniškega sira. Vsak krožnik je pripravljen previdno in omogoča kakovostno komunikacijo z eleganco in lahkoto.
Pijača ni vključena.
Poseben meni
€ 180 na gosta
Prepustite se skrbno urejenemu meniju s šestimi hodi, izdelanim z Michelinovim standardnim pristopom do preprostosti, sezone in prefinjenosti. Doživetje se začne z občutljivim amuse-bouche, ki mu sledi prefinjen predjed, toplim predjelom in natančno izvedenim ribjim ali mesnim glavnim predmetom. Predmistična priprava očisti okus pred sezonsko sladico ali obrtniško izbiro sira. Ta meni za pokušino uravnava hitrost in prefinjenost. Vse vaše želje so izpolnjene. Pijača ni vključena
Kuharska premija
€ 220 na gosta
Doživite razširjen degustacijski meni z več kot 8 tečaji, ki slavi izjemne sestavine, vse ekološke ali odgovorno pridelane. Začnite s prefinjenimi kanapeji in potujte skozi živahne plasti okusa, teksture in barve. Vsak tečaj je elegantno obložen in premišljeno urejen. Zaključek vključuje izvrstne mignarje in predstavlja kulinarično umetnost, etično pridobivanje in globoko povezavo z ritmom narave.
Pijača ni vključena.
Če želite, da gostitelj Akhil Babu prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
15 let izkušenj
Specializirano za fine restavracije z globalnimi vplivi: skandinavski, indijski in japonski
Vrhunec kariere
Izurjen pod priznanimi kuharskimi mojstri po vsej Evropi in sodeluje z najboljšimi lokalnimi sestavinami.
Izobraževanje in usposabljanje
Gostoljubje in hotelska uprava iz IHM v Indiji in uprizorjena v priznanih restavracijah
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 5 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Akhil Babu opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 50 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?