Fuzijska kuhinja, ki jo nudi Gustavo: zasebni kuhar

Združujem francoske tehnike s sodobnimi pristopi za ustvarjanje fuzijskih jedi.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Zapopan
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Sodobna fuzija Gustava

€ 66 € 66 na gosta
Uživajte v fuzijskem meniju z mešanico predjedi, prvih jedi, glavnih jedi in sladic, ustvarjenih s sodobnimi tehnikami in lokalnimi sestavinami.

Sezonska pokušina

€ 77 € 77 na gosta
Doživite premišljeno pripravljeno degustacijsko doživetje, ki združuje tradicionalne okuse s sodobnimi pridihami in izpostavlja sezonske sestavine.

Gurmansko kulinarično potovanje

€ 88 € 88 na gosta
Prepustite se prefinjenem izboru gurmanskih jedi, ki združujejo klasične tehnike z drznimi okusi.

Meni po meri

€ 200 € 200 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 329
To je poseben meni za vas
Če želite, da gostitelj Gustavo prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
7 let izkušenj
Sem profesionalni kuharski mojster, ki je specializiran za mednarodno in fuzijsko kuhinjo.
Vrhunec kariere
Predstavljen sem bil kot kuharski mojster v Guadalajari.
Izobraževanje in usposabljanje
Študiral sem na Institutu Argentino de Artes Culinarias v Guadalajari.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 2 mnenj

Prikazanih je 0 elementov od 0

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Zapopan, Guadalajara in Ajijic. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 2 leti ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 66 Od € 66 na gosta
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Fuzijska kuhinja, ki jo nudi Gustavo: zasebni kuhar

Združujem francoske tehnike s sodobnimi pristopi za ustvarjanje fuzijskih jedi.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Zapopan
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 66 Od € 66 na gosta
Brezplačna odpoved

Sodobna fuzija Gustava

€ 66 € 66 na gosta
Uživajte v fuzijskem meniju z mešanico predjedi, prvih jedi, glavnih jedi in sladic, ustvarjenih s sodobnimi tehnikami in lokalnimi sestavinami.

Sezonska pokušina

€ 77 € 77 na gosta
Doživite premišljeno pripravljeno degustacijsko doživetje, ki združuje tradicionalne okuse s sodobnimi pridihami in izpostavlja sezonske sestavine.

Gurmansko kulinarično potovanje

€ 88 € 88 na gosta
Prepustite se prefinjenem izboru gurmanskih jedi, ki združujejo klasične tehnike z drznimi okusi.

Meni po meri

€ 200 € 200 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 329
To je poseben meni za vas
Če želite, da gostitelj Gustavo prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
7 let izkušenj
Sem profesionalni kuharski mojster, ki je specializiran za mednarodno in fuzijsko kuhinjo.
Vrhunec kariere
Predstavljen sem bil kot kuharski mojster v Guadalajari.
Izobraževanje in usposabljanje
Študiral sem na Institutu Argentino de Artes Culinarias v Guadalajari.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 2 mnenj

Prikazanih je 0 elementov od 0

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Zapopan, Guadalajara in Ajijic. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 2 leti ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?