Jeffova francoska hrana
Rafinirane jedi kuham s sezonskimi pridelki.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Kulinarični obroki
€ 170 na gosta
Obedovanje ob klasiki francoske kuhinje. Odkritje izdelkov, kot so foie gras, tartufi in teletina.
Svetovna kuhinja
€ 170 na gosta
Večerja za goste z azijskimi in indijskimi okusi. Domači recepti s curryjem in delo z začimbami.
Vegetarijanska kuhinja
€ 170 na gosta
Vegetarijanski obroki s sezonskimi pridelki in kosmiči. Vhodi, jedi, zelenjavne sladice.
Združevanje hrane in vina
€ 200 na gosta
Prefinjena kuhinja s francoskim združevanjem vin. Vhodi, jedi, sladice za 3 osebe.
Izjemno meso
€ 200 na gosta
Pokušina mesa iz vagyuja na drva. Marrowbones with a flower of salt, persillade mushrooms.
Casher za kulinariko
€ 220 na gosta
Košer sredozemska kuhinja. Vhodi, jedi, sladice brez živalske maščobe, jedilnik z ribami.
Če želite, da gostitelj Jefferson prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
20 let izkušenj
Kot zasebni hišni kuhar sem kuhal za notranjega oblikovalca Place des Vosges.
Kuhar in slaščičar
Bil sem kuhar in slaščičar v priznanih ustanovah.
Gostoljubje in obroki
Gurmansko kuhanje sem študirala tudi v pecivu in mesnici.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
75017, Pariz, Francija
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Jefferson opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 170 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?