Nicot: vrhunska kuhinja, ki jo navdihuje otok
V svojo kuhinjo združujem japonske, francoske in italijanske vplive.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Kihei
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Otočna fuzija
€ 130
Najnižji znesek rezervacije: € 1.033
Živahna fuzija otoških okusov z izborom predjedi, prvimi jedmi, glavnimi jedmi in sladicami.
Okus tropov
€ 151
Najnižji znesek rezervacije: € 1.291
Prefinjena različica otoške fuzijske kuhinje z uravnoteženim izborom predjedi, glavnih jedi in sladic.
Doživetje z vrhunskim kuharjem
€ 302
Najnižji znesek rezervacije: € 2.581
Doživite eleganten večer z namizno dekoracijo po meri, cvetličnim dekorjem in fino jedilno posodo. Uživajte v popolnoma prilagojenem meniju z več hodi, ki ga navdihujejo lokalne sestavine in prefinjene tehnike, ter vrhunskih vinih. Posebna ekipa kuharjev in natakarjev zagotavlja brezhibno postrežbo ter ustvarja razkošno kulinarično doživetje, prilagojeno vaši viziji in zasnovano tako, da bo na vas pustilo trajen vtis o vašem bivanju na otoku.
Če želite, da gostitelj Nicot prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
12 let izkušenj
Specializiran sem za fine dining s poudarkom na gostoljubju.
Vrhunec kariere
Rad poučujem ljudi o hrani, hkrati pa ustvarjam veselo vzdušje.
Izobraževanje in usposabljanje
Preden sem postal zasebni kuhar, sem se usposabljal v različnih znanih in majhnih ustanovah.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Kihei. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 2 leti ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 130
Najnižji znesek rezervacije: € 1.033
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




