Adrienova miza

Ustvarjam okusne jedi, ki vzbujajo čustva in prinašajo veselje vsakemu gostu.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Udoben francoski meni

€ 90 na gosta
Uživajte v tolažnem in okusnem meniju, ki ga lahko delite s svežimi sestavinami in domačimi detajli.

Najboljše v sezoni

€ 100 na gosta
Poskusite degustacijski meni, ki ga navdihujejo najbolj sveže sestavine sezone, premišljeno pripravljen, da izpopolnite naravne okuse.

Najbolj priljubljen meni

€ 125 na gosta
Uživajte v dobro izdelanem izboru francoskih okusov, ki združujejo tradicijo z ustvarjalnostjo.
Če želite, da gostitelj Adrien prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
17 let kulinaričnih izkušenj
Slaščičar v restavraciji Maxim po doživetjih v Vendeeju v Lyonu, Courchevel.
Glavni slaščičar
Slaščičar v slavni restavraciji Maxim's v Saint Tropezu.
Kuhar, usposobljen za restavracije
Izurjeno v restavracijah Boisniard in Tetedoie z 1 Michelinovo zvezdico.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 1 mnenja

Povprečna ocena bo prikazana po 3 mnenjih.
Prikazanih je 0 elementov od 0

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni: 75001, Pariz, Francija

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Adrien opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 100 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 200
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Adrienova miza

Ustvarjam okusne jedi, ki vzbujajo čustva in prinašajo veselje vsakemu gostu.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Od € 100 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 200
Brezplačna odpoved

Udoben francoski meni

€ 90 na gosta
Uživajte v tolažnem in okusnem meniju, ki ga lahko delite s svežimi sestavinami in domačimi detajli.

Najboljše v sezoni

€ 100 na gosta
Poskusite degustacijski meni, ki ga navdihujejo najbolj sveže sestavine sezone, premišljeno pripravljen, da izpopolnite naravne okuse.

Najbolj priljubljen meni

€ 125 na gosta
Uživajte v dobro izdelanem izboru francoskih okusov, ki združujejo tradicijo z ustvarjalnostjo.
Če želite, da gostitelj Adrien prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
17 let kulinaričnih izkušenj
Slaščičar v restavraciji Maxim po doživetjih v Vendeeju v Lyonu, Courchevel.
Glavni slaščičar
Slaščičar v slavni restavraciji Maxim's v Saint Tropezu.
Kuhar, usposobljen za restavracije
Izurjeno v restavracijah Boisniard in Tetedoie z 1 Michelinovo zvezdico.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 1 mnenja

Povprečna ocena bo prikazana po 3 mnenjih.
Prikazanih je 0 elementov od 0

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni: 75001, Pariz, Francija

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Adrien opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?