Johann: obrok s hrano doma
Ponujam vam menije, izdelane z izjemnimi izdelki, ki jih nudite na Airbnbju.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Zasebni obrok
€ 85 na gosta
Meni, ki je posebej pripravljen za vas, z izjemnimi izdelki in osebno izkušnjo.
Zasebni obrok s tremi hodi
€ 85 na gosta
Meni, ki je posebej pripravljen za vas, z izjemnimi izdelki in osebno izkušnjo.
Kuharski tečaj
€ 100 na gosta
Samostojni ali duo tečaji za izpopolnitev tehnike ali učenje določene jedi. Pokušina na koncu seje.
Izjemne degustacije
€ 180 na gosta
Odkrijte najboljše izdelke, kot so tartufi, izjemno meso, redke šunke, kaviar, vina in šampanjci iz odličnih hiš.
Gurmanski obrok s 6 hodi
€ 200 na gosta
Vodena degustacija 6 visoko tehničnih jedi, pripravljenih z najboljšimi izdelki.
Če želite, da gostitelj Johann prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
10 let izkušenj
Samouki kuhar od leta 2008, oblikovalec sodobnih in okusnih jedi.
Kuhar v Maison Bogard
Uspelo je ustvariti inovativno kuhinjo, ki združuje tradicijo in sodobnost.
Cape Kitchen
Samouk, usposobljen za Thierry Conte, Sébastien Danet in gurmanske izlete.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Pariz, Boulogne-Billancourt, Issy-les-Moulineaux in Vincennes. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
92000, Nanterre, Francija
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Johann opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 85 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?