Francoska gastronomija Françoisa
Francoska terroirja je obogatena z eksotičnimi okusi, kot sta Yuzu in Timut poper.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Lyon
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Sezonska sprehajalna miza
€ 100
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 5 korakih
Kruh je vključen, posodo pa lahko prinesete nazaj
Aperitivi/predjedi
Prvi vhod
G. Murgatov postrv tartare z limonsko travo / borago coulis / opečen kruh iz kislega testa
Drugi vhod
Svinjska pluma Ardèche / zelena curry omaka / zgoščeni granatni sok
Jed
Morska spaka / bisque iz jastoga / kandirani por
Sladica
Grand Cru "Nativo" čokoladni mousse/domači vanilijev sladoled
Majhne madeleines in financiers, pripravljeni po naročilu
Meni Senses Awakening
€ 130
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 6 korakih
Kruh je vključen, posodo pa lahko prinesete nazaj
Aperitivi/predjedi
Vhod
Karpaccio iz pokrovač / kisla zelenjava
Prvi hod
Popolno jajce z gobami / krompirjevim moussom / domačim čipsom
Drugi hod
Ribe, ujete na vabo / zmanjšana količina jušne osnove / majhna zelenjava
Siri
3 vrste sira z domače kmetije ali med iz lastne pridelave
Sladica
»Etrez« oblak iz skute/sezonska mešanica sadja/domača granola
Majhne madeleines in financiers, pripravljeni po naročilu
Gastronomski meni
€ 170
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 7 korakih
Kruh je vključen, jedi pa lahko po potrebi prinesete s seboj.
Aperitivi/predjedi
Prvi vhod
Carpaccio iz brancina, ujetega z vabo
Drugi vhod
Goveji file tataki
Prvi hod
Pokrovače / bela maslena omaka / zelenjava
Drugi hod
Telečji file / lisičke / krompirjev millefeuille
Fromage
brillat savarin s tartufi
Sladica
Nage iz citrusov z okusom mete / pomarančna granita
Madeleines in financerji
Storitev butlerja
€ 250
Storite butlerja za doživetje obedovanja doma.
Če želite, da gostitelj François prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
20 let izkušenj
Izurjen je bil pri Paulu Bocuseu in delal v restavracijah z zvezdicami po vsej Evropi.
Kuhajte za predsednike in zvezdice
Delal je pri Georgesu V in Michelu Rostangu, obvladoval prefinjeno francosko kuhinjo.
Diplomiral je na šoli Paul Bocuse
Naučili smo se kuhati na inštitutu Paul Bocuse, prefinjene spretnosti v vrhunskih kuhinjah.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Lyon in Annecy. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
69007, Lyon, Francija
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
François opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 250
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?





