Francoska gastronomija Françoisa

Francoska terroirja je obogatena z eksotičnimi okusi, kot sta Yuzu in Timut poper.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Lyon
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Sezonska sprehajalna miza

€ 100 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 5 korakih Kruh je vključen, posodo pa lahko prinesete nazaj Aperitivi/predjedi Prvi vhod G. Murgatov postrv tartare z limonsko travo / borago coulis / opečen kruh iz kislega testa Drugi vhod Svinjska pluma Ardèche / zelena curry omaka / zgoščeni granatni sok Jed Morska spaka / bisque iz jastoga / kandirani por Sladica Grand Cru "Nativo" čokoladni mousse/domači vanilijev sladoled Majhne madeleines in financiers, pripravljeni po naročilu

Meni Senses Awakening

€ 130 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 6 korakih Kruh je vključen, posodo pa lahko prinesete nazaj Aperitivi/predjedi Vhod Karpaccio iz pokrovač / kisla zelenjava Prvi hod Popolno jajce z gobami / krompirjevim moussom / domačim čipsom Drugi hod Ribe, ujete na vabo / zmanjšana količina jušne osnove / majhna zelenjava Siri 3 vrste sira z domače kmetije ali med iz lastne pridelave Sladica »Etrez« oblak iz skute/sezonska mešanica sadja/domača granola Majhne madeleines in financiers, pripravljeni po naročilu

Gastronomski meni

€ 170 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 7 korakih Kruh je vključen, jedi pa lahko po potrebi prinesete s seboj. Aperitivi/predjedi Prvi vhod Carpaccio iz brancina, ujetega z vabo Drugi vhod Goveji file tataki Prvi hod Pokrovače / bela maslena omaka / zelenjava Drugi hod Telečji file / lisičke / krompirjev millefeuille Fromage brillat savarin s tartufi Sladica Nage iz citrusov z okusom mete / pomarančna granita Madeleines in financerji

Storitev butlerja

€ 250 
Storite butlerja za doživetje obedovanja doma.
Če želite, da gostitelj François prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
20 let izkušenj
Izurjen je bil pri Paulu Bocuseu in delal v restavracijah z zvezdicami po vsej Evropi.
Kuhajte za predsednike in zvezdice
Delal je pri Georgesu V in Michelu Rostangu, obvladoval prefinjeno francosko kuhinjo.
Diplomiral je na šoli Paul Bocuse
Naučili smo se kuhati na inštitutu Paul Bocuse, prefinjene spretnosti v vrhunskih kuhinjah.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Lyon in Annecy. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni: 69007, Lyon, Francija

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

François opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 250 
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Francoska gastronomija Françoisa

Francoska terroirja je obogatena z eksotičnimi okusi, kot sta Yuzu in Timut poper.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Lyon
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 250 
Brezplačna odpoved

Sezonska sprehajalna miza

€ 100 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 5 korakih Kruh je vključen, posodo pa lahko prinesete nazaj Aperitivi/predjedi Prvi vhod G. Murgatov postrv tartare z limonsko travo / borago coulis / opečen kruh iz kislega testa Drugi vhod Svinjska pluma Ardèche / zelena curry omaka / zgoščeni granatni sok Jed Morska spaka / bisque iz jastoga / kandirani por Sladica Grand Cru "Nativo" čokoladni mousse/domači vanilijev sladoled Majhne madeleines in financiers, pripravljeni po naročilu

Meni Senses Awakening

€ 130 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 6 korakih Kruh je vključen, posodo pa lahko prinesete nazaj Aperitivi/predjedi Vhod Karpaccio iz pokrovač / kisla zelenjava Prvi hod Popolno jajce z gobami / krompirjevim moussom / domačim čipsom Drugi hod Ribe, ujete na vabo / zmanjšana količina jušne osnove / majhna zelenjava Siri 3 vrste sira z domače kmetije ali med iz lastne pridelave Sladica »Etrez« oblak iz skute/sezonska mešanica sadja/domača granola Majhne madeleines in financiers, pripravljeni po naročilu

Gastronomski meni

€ 170 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski meni v 7 korakih Kruh je vključen, jedi pa lahko po potrebi prinesete s seboj. Aperitivi/predjedi Prvi vhod Carpaccio iz brancina, ujetega z vabo Drugi vhod Goveji file tataki Prvi hod Pokrovače / bela maslena omaka / zelenjava Drugi hod Telečji file / lisičke / krompirjev millefeuille Fromage brillat savarin s tartufi Sladica Nage iz citrusov z okusom mete / pomarančna granita Madeleines in financerji

Storitev butlerja

€ 250 
Storite butlerja za doživetje obedovanja doma.
Če želite, da gostitelj François prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
20 let izkušenj
Izurjen je bil pri Paulu Bocuseu in delal v restavracijah z zvezdicami po vsej Evropi.
Kuhajte za predsednike in zvezdice
Delal je pri Georgesu V in Michelu Rostangu, obvladoval prefinjeno francosko kuhinjo.
Diplomiral je na šoli Paul Bocuse
Naučili smo se kuhati na inštitutu Paul Bocuse, prefinjene spretnosti v vrhunskih kuhinjah.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Lyon in Annecy. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni: 69007, Lyon, Francija

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

François opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?