The Supper Club by Claudia
Ponujam okusno in urejeno kulinariko, ki temelji na mojih potovanjih in doživetjih.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Aperitiv
€ 22 € 22 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 250
V tem predlogu boste našli: vegetarijanski žemljica ali ne, torta iz zelenjave in kozjega sira, nabodalo z mocarelo, zavitek s postrvjo/avokadom, parmezan/zelenjavna kremna peciva. Vse je domače: žemljice, pite, tortilje, pecivo itd. Sestavine lahko spremenite glede na vaš okus. Dostava je na voljo.
Express
€ 22 € 22 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 250
Odlično za kosila ali večerje, ki jih vzamete s seboj.
VAŠA IZBIRA
Odličen sendvič z žemljico, surovo in praženo zelenjavo, z izbiro: piščančje prsi iz proste reje, pečena govedina, pražen sladki krompir, solata, omake in začimbe glede na sezono
Ali
Velika skleda z osnovo po vaši izbiri: riž basmati, kvinoja ali stročnice, zelenjava, beljakovine po vaši izbiri: piščančja prsa, goveje mesne kroglice, pečena govedina, svinjski hrbtni del, omake in začimbe. Sadna solata ali sir.
SAMO DOSTAVA
Aperitiv plus
€ 42 € 42 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 450
V tem predlogu boste imeli 7 slanih in 3 sladke jedi. Vsebina: 2 žemljici, sladko-kislo piščančje nabodalo, nabodalo z mozzarello/zelenjavo, sezonska solata in semena, tartlet s špinačo/kozjim sirom, zeljna solata. Sladice: sveža sadna solata, pavlova in orehov brownie. Sestavine lahko spremenite glede na vaš okus. Dostava. Vina po izbiri. Vse je domače.
Express plus
€ 45 € 45 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 500
Idealno, ko imate malo več časa za obrok
Majhna juha, glavna jed in sladica. Za jed po vaši izbiri: zelo dober sendvič (žemljica ali kruh) ali skleda z osnovo iz škroba ali stročnic; kot preliv za surovo in kuhano zelenjavo, omake in začimbe, odvisno od sezone.
SAMO DOSTAVA
Aperitiv ob večerji/aperitiv ob kosilu
€ 65 € 65 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 650
Ekskluziven aperitiv, sestavljen iz 10 slanih in 5 sladkih kosov. Nekaj primerov: tataki iz govejega mesa s sezamom, kozice »B****y« z omako leveiche, žemljica z zelenjavo na žaru in omako tahini, skutina torta s kozjim sirom, krema iz rdeče pese in sendvič s kozjim sirom, solata farfalle, mozzarella in kandirani paradižniki. Celoten seznam lahko prejmete na zahtevo. Storitev dostave. Izbirna vina.
The Luxe
€ 85 € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 700
Idealen meni, ko imate več časa za uživanje v odličnem obroku
Prilagojeno vašim željam. Predjed, glavna jed in sladica. Tukaj je nekaj primerov menija. Predjedi: burata, kandirana limona in oreščki, kostanjeva juha, gosja jetra in lešniki. Jedi: polnjena perutninska kroglica, kremna polenta, gobova fricassee in kuharski sok, svinjski hrbtni confit z jabolčnikom, kremna in pražena pastinak, čebulni confit. Sladica: Tarte tatin, Pavlova. Sir in kruh.
SAMO ZA DOSTAVO
Če želite, da gostitelj Claudia prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
25 let izkušenj
Delala sem v restavracijah, bistrojih in francoskih restavracijah z Michelinovo zvezdico.
Kuhar
Bila sem glavna kuharska mojstrica v več vrstah ustanov.
École Grégoire Ferrandi
Kuhala sem v École Grégoire Ferrandi v Parizu.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 4 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 7 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Claudia opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 22 Od € 22 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 250
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?







