Okusite obalo Isaaca
Ponujam pristne obalne okuse z gurmanskimi detajli.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Punta Mita
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Pristna Mehika
€ 66 € 66 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 137
Pristni okusi mehiške kuhinje z gurmanskimi detajli. Sveže sestavine in tradicionalne tehnike.
Mehika doma
€ 80 € 80 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 148
Mehiške jedi z detajli visoke kulinarike. Gurmanski meni, v katerem lahko uživate v udobju doma.
México y vino
€ 82 € 82 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 164
Pristna mehiška hrana z gurmanskimi detajli, ki jo spremljajo izbrana mehiška vina.
Mehika y maridaje
€ 88 € 88 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 175
Mehiške fuzijske jedi z združevanjem vina za vsak tečaj. Edinstveno kulinarično doživetje.
Če želite, da gostitelj Isaac prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
20 let izkušenj
12+ let, pomočnik kuharja, hoteli, dogodki, profesor v Puerto Vallarti.
Prvo mesto v paelli
Odgovorna oseba na dogodkih Formule 1 in Four Seasons Punta Mita.
Študiral kulinarične umetnosti
Usposabljanje v Gastronomskem inštitutu Belinglise in praktično usposabljanje v kuhinji.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 2 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Punta Mita, Nuevo Nayarit in Puerto Vallarta. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
48290, Puerto Vallarta, Jalisco, Mehika
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 66 Od € 66 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 137
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?





