Okusite obalo Isaaca
Ponujam pristne obalne okuse z gurmanskimi detajli.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Punta Mita
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Pristna Mehika
€ 65
Najnižji znesek rezervacije: € 135
Pristni okusi mehiške kuhinje z gurmanskimi detajli. Sveže sestavine in tradicionalne tehnike.
Mehika doma
€ 79
Najnižji znesek rezervacije: € 146
Mehiške jedi z detajli visoke kulinarike. Gurmanski meni, v katerem lahko uživate v udobju doma.
México y vino
€ 82
Najnižji znesek rezervacije: € 162
Pristna mehiška hrana z gurmanskimi detajli, ki jo spremljajo izbrana mehiška vina.
Mehika y maridaje
€ 87
Najnižji znesek rezervacije: € 173
Mehiške fuzijske jedi z združevanjem vina za vsak tečaj. Edinstveno kulinarično doživetje.
Če želite, da gostitelj Isaac prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
20 let izkušenj
Delal sem na dirkališču Americas in Centro Banamex, kuhar v počitniških vilah.
Prvo mesto v paelli
Prvo mesto osvajam kot ljubitelj in profesionalec na festivalu paella Freixenet.
Študiral kulinarične umetnosti
Študirala sem na Belingliseju in dobila diplome iz mesnice, peciva in pekarne.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 1 mnenja
Povprečna ocena bo prikazana po 3 mnenjih.
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Punta Mita, Nuevo Nayarit in Puerto Vallarta. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
48290, Puerto Vallarta, Jalisco, Mehika
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 65
Najnižji znesek rezervacije: € 135
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?