Zasebne kulinarične pustolovščine s kuharskim mojstrom Nealo
Kot slaščičarka v Le Meridienu sem specializirana za fine dining in intimne dogodke.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Los Angeles
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Visoka postrežba čaja
€ 43 na gosta
Dostava izbor sladkih in slanih ponudb, vključno z vročim čajem po izbiri, makaronom, sadnim kolačkom, jagodnim trifleom, kolačkom, ube cupcakeom, sendvičem s kumaricami, špinačo ricotta quiche, juuzu jajčnim kolačkom, sendvičom s curry piščančjo solato. 1 kos vsakega pp.
Zasebna obedovanje v prenočišču
€ 193 na gosta
Obrok s tremi hodi za 1 osebo, ki vključuje predjed, predjed, prilogo in sladico, izbrano v meniju.
Vrhunska zasebna jedilnica
€ 215 na gosta
Obrok s tremi hodi za 1 osebo, ki vključuje predjed, predjed, 2 prilogi in sladico, izbrano v meniju.
Zasebna jedilnica s 5 hodi
€ 279 na gosta
Meni s 5 tečaji prix fixe. Stranke lahko zahtevajo zamenjavo za doplačilo.
Če želite, da gostitelj Neala prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
8 let izkušenj
Sem slaščičar v hotelu Le Meridien. Pred tem sem bil osebni in gostinski kuhar.
Vrhunec kariere
Zagotovil sem pripravo hrane za ekskluzivne dogodke in stranke, kot je Smashbox Cosmetics.
Izobraževanje in usposabljanje
Imam diplomo iz kulinarike.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Los Angeles, Marina del Rey, El Segundo in La Cañada Flintridge. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 2 leti ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Od € 43 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 103
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?