Paula: vsestranska in ustvarjalna hrana
Sem kuharski mojster, ki ponuja menije, od osnovnih do ekskluzivnih, z visokokakovostnimi izdelki.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Barcelona
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Osnovni meni
€ 70
Izberite med osnovno ponudbo menija, ki vključuje predjed, glavno jed in sladico.
Meni s skušnjavami
€ 145
Izberite med različnimi razpoložljivimi jedilniki z višjo kakovostjo ponudbe, ki odražajo različne jedi in destinacije, s predjedi, glavnimi jedmi in sladicami.
Ekskluzivni meni
€ 190
Uživajte v obroku z visokokakovostno hrano in sestavinami s predjedom, glavno jedjo in sladico, ki temelji na trenutni razpoložljivi ponudbi.
A la carte meni
€ 250
Ta meni je najbolj ekskluziven in prilagodljiv natančnim potrebam in željam ter vključuje predjed, glavno jed, sladico ali samopostrežni bife.
Če želite, da gostitelj Paula prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
3 leta izkušenj
Delal sem na dogodkih, odličnih restavracijah, pekarnah in slaščičarnih delavnicah.
Vrhunec kariere
Delal sem v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami in s kuharskimi mojstri z vsega sveta.
Izobraževanje in usposabljanje
Imam diplomo iz likovne umetnosti, poleg profesionalnega peciva in gostoljubja.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Barcelona, Sitges, Sant Cugat del Vallès in Sabadell. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Paula opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Brez razpoložljivih datumov
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?





