Laura: Jug na krožniku
Ponujam kulinariko, ki jo navdihujejo moja potovanja, zlasti v Aziji.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Cassis
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Škatla za sveže sadje
€ 15
Najnižji znesek rezervacije: € 45
Sezonska škatla s sadjem, postrežena z lesenim konicom in brisačami. Na voljo za največ 6 oseb ali več, prilagodljivo za manj oseb.
Fringale
€ 75
Najnižji znesek rezervacije: € 150
Paradižnikov tartlet, stracciatella di burrata, bazilika, pistacija. Testenine z dagnjami, belo maslo in hrustljavi parmezan. Pražene breskve, sladoled iz vanilije in drobtine.
Gurmanski meni
€ 90
Morska orapa, kokos, granatno jabolko, zeliščno olje. Poulpe, lakiran s sojo, sladkim vanilijevim krompirjem, strastno deviško omako. Izbor sirov, medu in solate. Kot rdeče sadje Pavlova.
Če želite, da gostitelj Laura prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
17 let izkušenj
Les Arcenaulx
Gherkin London
Set Club Aix
Olympique de Marseille
Zasebni dogodki
Hitro se prilagajam strankam
Delal sem za vse vrste strank, nogometaše in premožne stranke
Lycée hôtelier de Marseille
Delo sem se naučil od Erica Cornilleauja.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Cassis, Marseille, Aix-en-Provence in Saint-Rémy-de-Provence. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
13013, Marseille, Francija
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Laura opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Brez razpoložljivih datumov
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?