Sebastianovi klasični italijanski meniji
Pripravljam pristne italijanske jedi iz visokokakovostnih in sezonskih sestavin.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Richmond
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Sezonske lokalne jedi
€ 155 na gosta
Uživajte v izboru sezonskih lokalnih jedi, pripravljenih s svežimi sestavinami. Klasike v domačem slogu s prefinjenim pridihom so okusna kombinacija.
Italijanski meni
€ 178 na gosta
Ta meni vključuje klasične italijanske jedi iz visokokakovostnih sestavin. Bogate testenine in slano meso poudarjajo pristne okuse.
Francoska miza
€ 213 na gosta
Uživajte v elegantnih in klasičnih francoskih jedeh z bogatimi okusi, vključno s tradicionalnimi najljubšimi, kot sta goveji bourguignon in ratatouille.
Če želite, da gostitelj Sebastian prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
12 let izkušenj
Delal sem v priznanih ustanovah in kot kuharski mojster za dogodke in posameznike.
Nadaljevanje izobraževanja
Nenehno izboljšujem svoje veščine, ki zagotavljajo kulinariko, ki jo stranke resnično cenijo.
Kulinarična vadba
Na kolidžu Westminster Kingsway sem pridobil osnovne kulinarične spretnosti.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 4.88 od 5 zvezdic na podlagi 8 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Richmond, London, Guildford in Reading. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
Veliki London, SE16, Združeno kraljestvo
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 8 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Sebastian opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 155 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?