Čista kuhinja, ki jo nudi Rebecca

Od najboljših hotelov na Karibih do slavnih strank - ustvarjam jedi, ki navdušujejo.
Samodejno prevedeno
Kuhar
Storitev se izvaja v bivališču gostitelja Rebecca

Zdrav in svež ekspres

€ 64 na gosta
Uživajte v svežem meniju, ki vključuje zelenjavne quiche, sire, solatne žepe, piščančje Cezarjeve obloge, focaccio ter sredozemske omake in krompirček. Ta ponudba vključuje tudi taco, ki ga lahko pripravite sami, z izbiro sestavin in salso.

Zlati standard

€ 150 na gosta
Obedujte v priljubljenih menijih, ki vključujejo kanapeje z dimljenim lososom, pašteto, avokado in carpaccio ali pecivo s satini jastogi. Ta meni vključuje tudi sveže floridske ribe ali govedino Kobe in zaključek tečaja dolce.

Over the top

€ 215 na gosta
Pripravite šampanjec in kaviar s 7 degustacijskimi tečaji: lososov tostada, tatar tuna, testenine z morskim ježkom, govedino Kobe, sufle od špinače, fondantni krompir, uvoženi tečaj sira in dekadentne sladice.
Če želite, da gostitelj Rebecca prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
44 let izkušenj
35 let ustvarjanja drznih okusov v sredozemski, bližnjevzhodni in severnoafriški hrani.
Kuhano za Roberta DeNira
Pripravljena gurmanska, čista kuhinja z ekološkimi sestavinami in vrhunskimi varnostnimi standardi.
Samostojno usposobljen za goste in restavracije
Od moje ukrajinske babice sem se naučila kuharskih veščin, ki ima pravi vpliv stare šole.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Od € 150 na gosta
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Čista kuhinja, ki jo nudi Rebecca

Od najboljših hotelov na Karibih do slavnih strank - ustvarjam jedi, ki navdušujejo.
Samodejno prevedeno
Kuhar
Storitev se izvaja v bivališču gostitelja Rebecca
Od € 150 na gosta
Brezplačna odpoved

Zdrav in svež ekspres

€ 64 na gosta
Uživajte v svežem meniju, ki vključuje zelenjavne quiche, sire, solatne žepe, piščančje Cezarjeve obloge, focaccio ter sredozemske omake in krompirček. Ta ponudba vključuje tudi taco, ki ga lahko pripravite sami, z izbiro sestavin in salso.

Zlati standard

€ 150 na gosta
Obedujte v priljubljenih menijih, ki vključujejo kanapeje z dimljenim lososom, pašteto, avokado in carpaccio ali pecivo s satini jastogi. Ta meni vključuje tudi sveže floridske ribe ali govedino Kobe in zaključek tečaja dolce.

Over the top

€ 215 na gosta
Pripravite šampanjec in kaviar s 7 degustacijskimi tečaji: lososov tostada, tatar tuna, testenine z morskim ježkom, govedino Kobe, sufle od špinače, fondantni krompir, uvoženi tečaj sira in dekadentne sladice.
Če želite, da gostitelj Rebecca prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
44 let izkušenj
35 let ustvarjanja drznih okusov v sredozemski, bližnjevzhodni in severnoafriški hrani.
Kuhano za Roberta DeNira
Pripravljena gurmanska, čista kuhinja z ekološkimi sestavinami in vrhunskimi varnostnimi standardi.
Samostojno usposobljen za goste in restavracije
Od moje ukrajinske babice sem se naučila kuharskih veščin, ki ima pravi vpliv stare šole.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?