Erick za plamenom in fuzijskimi okusi
Sodelovala sem s priznanimi kuharskimi mojstri in pripravila ustvarjalno večerjo za stranke visokega profila.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Ciudad de México
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Tečaj pice
€ 65 na gosta
Naučite se pripraviti tradicionalne pice iz kislega testa, postrežene s predjedi in sladico. Pečica za pico je na voljo v tej ponudbi.
Taco omakase
€ 103 na gosta
Obedujte na degustacijskem meniju v slogu omakase s 7 hodi z ročno izdelanimi tortiljami. Tacose pripravljamo s tradicionalnimi in sodobnimi tehnikami. Ta ponudba vključuje sladico
Tečaj priprave svežih testenin
€ 108 na gosta
Naučite se pripraviti sveže testenine in omake s prigrizki in sladico.
Prestižna pokušina restavracij
€ 173 na gosta
Uživajte v mehiškem degustacijskem meniju s 7 hodi, ki je pripravljeno z uporabo tradicionalnih in sodobnih tehnik. Ta sezonski meni vključuje sveže in lokalne pridelke.
Če želite, da gostitelj Erick Ivan prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
8 let izkušenj
Začel sem v Mehiki in se učil od mojstrov, kot sta Benito Molina in Gordon Ramsay.
Lastnik podjetja
Trenutno sem lastnik ustvarjalnega kulinaričnega podjetja.
Tradicionalna kuhinja
Študirala sem na konservatoriju za kulturo mehiške kuhinje.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 4 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Ciudad de México. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 2 leti ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Od € 65 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 113
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?