Jamón Cut by Sergi
Ponujam izjemno storitev rezbarjenja šunke z najboljšimi iberskimi šunkami.
Samodejno prevedeno
Ponudnik cateringa v kraju Tarragona
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Gurmanske deske s sirom
€ 15
Najnižji znesek rezervacije: € 250
Izbor mednarodnih sirov: Camembert, Tête de Moine, Roquefort in druge ekskluzivne sorte. Vključuje sadje in oreščke.
Profesionalni rez šunke
€ 50
Najnižji znesek rezervacije: € 350
Visokokakovostna storitev rezanja iberske šunke. Vsaka skorja izboljša okus in teksturo izdelka.
Profesionalni rez šunke
€ 50
Najnižji znesek rezervacije: € 350
Izbor iberskih šunk najvišje kakovosti. Storitev na igrišču v živo, popolno doživetje, ki združuje okus in tradicijo.
Rez za šunko + sirne mize
€ 50
Najnižji znesek rezervacije: € 500
Prefinjena predstavitev s sadjem, oreščki in gurmanskimi detajli. Vključuje rez žive šunke.
Če želite, da gostitelj Sergey prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
10 let izkušenj
Delal sem na dogodkih po vsej Španiji in Evropi in sodeloval z več kot 150 podjetji.
Nagrado je prejel na spletišču za poroko.
Prejeli ste nagrado
Vrhunska stopnja hostleríe
Študirala sem na ISE San José Madrid.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Tarragona, Sitges in Barcelona. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
08028, Barcelona, Catalonia, Španija
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Sergey opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 15
Najnižji znesek rezervacije: € 250
Brezplačna odpoved
Ponudniki cateringa na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?





