Sesekljana kuharska miza šampiona, ki jo je napisal Christopher
Kot redni tekmovalec v oddaji Food Network nudim kulinarična doživetja, ki jih navdihujem po vsem svetu.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Cambridge
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Sveža najdba
€ 147 na gosta
Meni, ki praznuje sezonske sestavine za vsako priložnost. Vsaka jed je pripravljena tako, da prikazuje naravne okuse in živahne teksture sezone. Pričakujte zelenjavo in beljakovine, ki jih lokalno nabavljajo prodajalci, kot so kmetije Siena v Massachusettsu.
Kuharska miza
€ 165 na gosta
Doživite uravnotežen seznam jedi, ki vključujejo lokalne sestavine in teksture v vsakem prigrizku. Morda boste okusili kulinarične vplive z mojih potovanj v Združenih državah, Singapurju, na Tajskem in v Evropi.
Povišana jedilnica
€ 184 na gosta
Prefinjena ponudba, ki jo navdihujejo visokokakovostni pridelki, pripravljeni s klasičnimi in sodobnimi kuharskimi tehnikami
Če želite, da gostitelj Christopher prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
18 let izkušenj
Sem 2-kratni prvak v sesekljani hrani, ki ustvarja jedi po navdihu mojih potovanj.
Tekmoval je na oddajah v omrežju hrane
Od takrat sem tekmoval na še dveh tekmovanjih v mreži hrane - Alex vs. America and Fire Master
Obiskal je akademijo At-sunrice Chef
Študirala sem kulinariko na Univerzi Johnson & Wales in Akademiji At-sunrice v Singapurju.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Cambridge. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Od € 147 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?