Kulinarični klubi s kuharico Saro, ki se osredotočajo na potovanja
Ponujamo skrbno izbrana, poglobljena doživetja, ki goste popeljejo na različne destinacije.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju New York
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Storitve zasebnega kuharja
€ 86
Najnižji znesek rezervacije: € 430
Izbirate lahko med tedensko pripravo obrokov, večerjami na krožniku ali v družinskem slogu, storitvami potujočega kuharja za počitnice in prilagojenimi prehranskimi načrti, ki nikoli ne žrtvujejo okusa.
Zasebni klub za večerjo
€ 108
Najnižji znesek rezervacije: € 645
Vključuje večerjo s 5 hodi in brezplačno pijačo za dobrodošlico. Izbirate lahko med več kot 15 meniji, ki temeljijo na destinaciji, ali pa skupaj s kuharico Saro ustvarite popolnoma prilagojen meni za svojo skupino. Doživetje poteka v njenem zasebnem prenočišču v New Yorku.
Če želite, da gostitelj Sarah prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
8 let izkušenj
Kuhar v restavraciji Gramercy Tavern, razvijalec receptov pri podjetju Blue Apron in zasebni kuhar v New Yorku/HMP
Vrhunec kariere
Sem tudi pisateljica na temo hrane, moja dela pa so bila objavljena v revijah Eater in Tasting Table
Izobraževanje in usposabljanje
Diplomiral sem iz kulinarike na Inštitutu za kulinarično izobraževanje v New Yorku
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: New York. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
New York, New York, 10023, Združene države Amerike
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 86
Najnižji znesek rezervacije: € 430
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?



