Bar , tacosi in prigrizki //Dogodki Privados
Kuhar, glavni kuhar. Univerza UNE Guadalajara. Miksolog, vodja barov in svetovalec
Samodejno prevedeno
Ponudnik cateringa v kraju Tulum
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Taki in margarite
€ 53 € 53 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 314
Ta paket vključuje tekilo ali mezcal margarita bar za dve uri, tacose, guacamole, krompirček in salse. Idealno za uživanje v mehiški noči, ne da bi vas karkoli skrbelo.
Koktajli - Tacos/velika zabava
€ 71 € 71 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 420
Margarite, Mezcalitas in Mojitos (trije okusi), tacosi, zelenjava, guacamole, krompirček in omake. 3 ure okusa!
Mehiški popoldan
€ 92 € 92 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 545
Samopostrežna miza s tradicionalnimi prigrizki (sopes, flautas, empanadas, nachos), tacosi, guacamole in omake. Odprt bar z margaritami in mezcalitas (4 okusi)
Če želite, da gostitelj Sergio Armando prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
15 let izkušenj
Zagotavljali smo postrežbo hrane in pijače na porok, dekliščinah itd.
Vrhunec kariere
Upravljala sem in režirala različne bare in restavracije. Ustvarili smo tudi menije
Izobraževanje in usposabljanje
Študirala sem na kulinarični šoli in imam različne diplome o hrani in pijači
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 2 mnenj
Prikazanih je 0 elementov od 0
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Tulum. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 53 Od € 53 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 314
Brezplačna odpoved
Ponudniki cateringa na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




