Fig and Honey Private Dining and Events Catering
Lokalno, etično, družinsko podjetje, specializirano za sodobno mediteransko hrano.
Samodejno prevedeno
Ponudnik cateringa v kraju Oxford
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Vroči bife
€ 29 na gosta
Okusna vroča hrana, dostavljena povsod, kjer ste.
Hladni bife
€ 29 na gosta
Izbor hladnih krožnikov - meni TBD na stiku
Meni po meri
€ 57 na gosta
Vzorec menija:
Špinača, feta, limona in zeliščni borek
Crostini s kaponato in svežo baziliko.
Fige in mocarela s pršutom
Tagine, limone in marelice z zelenjavo - govedina, piščanec, piščanca ali riba
Zeleni fižol, črna oljka, feta in za'atar.
Drobljen koromač, krvoločna oranžna in opečena mandljeva rdeča endiva, vodna kreša in raketa.
Žafran začinjen krompir, pečene zelene olive, česen in limonin origano.
Oranžna in mandljeva torta
Sezonski meringuji - chantilly smetana, sezonsko sadje
Če želite, da gostitelj Philippa prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
28 let izkušenj
Poskrbeli smo za velike dogodke, kot so poroke, festivali, catering in zabave.
Izobraževanje in usposabljanje
Obsežne izkušnje, ki vključujejo: catering, lastništvo delikates, pivnice, kavarne, dogodke, svetovanje
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Oxford, Newbury, Abingdon in Witney. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 100 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Philippa opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 29 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 344
Brezplačna odpoved
Ponudniki cateringa na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?