Francoska vrhunska jedilnica v soseski Killian

Moj kulinarični pristop je natančen, ustvarjalen in okoljsko ozaveščen.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Okus sezone

€ 55 na gosta
Sezonski francoski meni, ki slavi lokalne sestavine z elegantno preprostostjo in ustvarjalnim pridihom, idealen za sproščen in prefinjen večer.

Sredozemska fuzija

€ 75 na gosta
Iznajdljivo potovanje skozi italijanske in francoske obalne okuse, ki združuje tradicionalne korenine in sodobne detajle s poudarkom na ravnovesju in svežini.

Meni z degustacijo podpisa

€ 110 na gosta
Izjemen meni, ki je zasnovan tako, da preseneti čute, s kompleksnimi teksturami, umetniško predstavitvijo in bogatimi kombinacijami okusov.
Če želite, da gostitelj Killian prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
7 let izkušenj
Moja ljubezen do kuhanja me spodbuja k združevanju klasičnih tehnik z izvirnimi okusi.
Zadovoljne stranke
Moje kuhanje združuje ustvarjalnost in natančnost, da navduši vsak okus.
Izurjeno na šoli Ducasse
Študirala sem pri italijanskem kuharskem mojstru v hotelu École Ducasse v Parizu.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 3 mnenj

Prikazanih je 0 elementov od 0

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 20 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Killian opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 75 na gosta
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Francoska vrhunska jedilnica v soseski Killian

Moj kulinarični pristop je natančen, ustvarjalen in okoljsko ozaveščen.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Od € 75 na gosta
Brezplačna odpoved

Okus sezone

€ 55 na gosta
Sezonski francoski meni, ki slavi lokalne sestavine z elegantno preprostostjo in ustvarjalnim pridihom, idealen za sproščen in prefinjen večer.

Sredozemska fuzija

€ 75 na gosta
Iznajdljivo potovanje skozi italijanske in francoske obalne okuse, ki združuje tradicionalne korenine in sodobne detajle s poudarkom na ravnovesju in svežini.

Meni z degustacijo podpisa

€ 110 na gosta
Izjemen meni, ki je zasnovan tako, da preseneti čute, s kompleksnimi teksturami, umetniško predstavitvijo in bogatimi kombinacijami okusov.
Če želite, da gostitelj Killian prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
7 let izkušenj
Moja ljubezen do kuhanja me spodbuja k združevanju klasičnih tehnik z izvirnimi okusi.
Zadovoljne stranke
Moje kuhanje združuje ustvarjalnost in natančnost, da navduši vsak okus.
Izurjeno na šoli Ducasse
Študirala sem pri italijanskem kuharskem mojstru v hotelu École Ducasse v Parizu.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Ocena: 5.0 od 5 zvezdic na podlagi 3 mnenj

Prikazanih je 0 elementov od 0

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 20 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Killian opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?