Kulinarična miza v Montrealu
Pri vsakem obroku prinesem svoj okus za postrežbo in dobro hrano.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Saint-Hyacinthe
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Meni s tremi hodi
€ 108 € 108 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 216
Uživajte v izkušenem in premišljenem kuharskem mojstru, s katerim se lahko zabavate kot par ali s prijatelji. Večer vključuje 1 prigrizek po vaši izbiri, 1 sezonski predjed po vaši izbiri, 1 sezonsko jed po vaši izbiri, 1 sladico po vaši izbiri.
Italija
€ 108 € 108 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 216
Italijanske specialitete, obroki ob domačih testeninah, vendar ne samo! Mamamia!
Meni doživetja s 5 hodi
€ 173 € 173 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 345
Ponujam vam vrhunski meni, ki vključuje izjemne sezonske izdelke. Poskusili boste 1 prigrizek presenečenja, 1 predjed, 1 mesno jed, 1 ribjo jed in 1 sladico. Z možnostjo, da dodate izbor zrelih sirov.
Če želite, da gostitelj Gauthier prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
15 let izkušenj
Delala sem v restavracijah in prestižnih hotelih Michelin
Vrhunec kariere
Leta 2023 sem bil v New Yorku sprejet v Académie Culinaire de France
Izobraževanje in usposabljanje
Imam diplomo s področja kuhanja in upravljanja na področju gostoljubja, pridobljenega v Franciji
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Montérégie in Mirabel. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
Montreal, Quebec, H1V 3E9, Kanada
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 108 Od € 108 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 216
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




