Andaluzijski okusi s kuharskim mojstrom Alejandrom Gomezom

Sezonska andaluzijska kuhinja s poudarkom na tradiciji, okusu in ustvarjalnosti.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Sevilja
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Kuhajte in uživajte v seviljski tapi

€ 75 
Najnižji znesek rezervacije: € 80
Doživite pristno gastronomsko doživetje v Sevilli s kuhanjem in degustacijo tradicionalnih tapasov z lokalnim kuharskim mojstrom. V sproščenem in zabavnem okolju se boste naučili, kako pripraviti nekaj najbolj znanih jedi v Andaluziji, odkriti skrivnosti seviljske kuhinje in uživati v večerji, polni okusa, zgodovine in vina. To ni samo tečaj - gre za kulturno doživetje, obrok med prijatelji in način, da začutite dušo Sevilje skozi njeno hrano.

Pokušina andaluzijskih korenin

€ 80 
Iskreni meni, ki predstavlja klasične andaluzijske recepte s sezonskimi sestavinami in obalnim pridihom. Za skupno rabo – Bela kozica in avokadov tatar, potopljen z ekstra deviškim oljčnim oljčnim oljem in apnom. Od kuharja – Topli koromač in por smetana, prekrita s hrustljavo ibersko šunko in oljčnim kruhom. Izbira glavnega mesta – Pečena korvina v pečici z limono in črno emulzijo česna, postrežena s praženo zelenjavo. – Iberska sliva v oloroso sherryju, s sladkim krompirjevim pirejem in sotimi gobami. sladica

Trajnostna degustacija kopnega in morja

€ 95 
Jedilnik trajnostnih sestavin iz kopnega in morja, ki praznuje drzne okuse, prefinjeno tehniko in spoštovanje lokalnega izvora.

Sodobna andaluzijska pokušina

€ 110 
Sodobna interpretacija dolgočasnih andaluzijskih jedi, izdelanih s spretnostmi, čustvi in regionalnim ponosom. Deliti z drugimi – Sezonska solata s citrusi in ekstra deviškim oljčnim oljem. Od kuharja – Sezonska kremna juha z občutljivimi teksturami in podeželskimi aromami. Izbira glavnega mesta – Teriyaki zastekljen losos na pireju iz zelene barve s namigi ingverja. – Ibersko svinjsko lice v oloroso sherryju, postreženo s tartuširanim kremnim krompirjem in njegovim bogatim zmanjšanjem.
Če želite, da gostitelj Alejandro prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
15 let izkušenj
Več kot 15 let kuhanja v najboljših španskih hotelih in zasebnih vilah v Andaluziji.
Glavni kuhar v Casa de Indias
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna in Islantilla grad
Izurjen v Taberna del Alabardero in Escuela de Hostelería de Islantilla.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Sevilja. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Možnosti uporabe znakovnega jezika

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Alejandro opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 80 
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Andaluzijski okusi s kuharskim mojstrom Alejandrom Gomezom

Sezonska andaluzijska kuhinja s poudarkom na tradiciji, okusu in ustvarjalnosti.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Sevilja
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 80 
Brezplačna odpoved

Kuhajte in uživajte v seviljski tapi

€ 75 
Najnižji znesek rezervacije: € 80
Doživite pristno gastronomsko doživetje v Sevilli s kuhanjem in degustacijo tradicionalnih tapasov z lokalnim kuharskim mojstrom. V sproščenem in zabavnem okolju se boste naučili, kako pripraviti nekaj najbolj znanih jedi v Andaluziji, odkriti skrivnosti seviljske kuhinje in uživati v večerji, polni okusa, zgodovine in vina. To ni samo tečaj - gre za kulturno doživetje, obrok med prijatelji in način, da začutite dušo Sevilje skozi njeno hrano.

Pokušina andaluzijskih korenin

€ 80 
Iskreni meni, ki predstavlja klasične andaluzijske recepte s sezonskimi sestavinami in obalnim pridihom. Za skupno rabo – Bela kozica in avokadov tatar, potopljen z ekstra deviškim oljčnim oljčnim oljem in apnom. Od kuharja – Topli koromač in por smetana, prekrita s hrustljavo ibersko šunko in oljčnim kruhom. Izbira glavnega mesta – Pečena korvina v pečici z limono in črno emulzijo česna, postrežena s praženo zelenjavo. – Iberska sliva v oloroso sherryju, s sladkim krompirjevim pirejem in sotimi gobami. sladica

Trajnostna degustacija kopnega in morja

€ 95 
Jedilnik trajnostnih sestavin iz kopnega in morja, ki praznuje drzne okuse, prefinjeno tehniko in spoštovanje lokalnega izvora.

Sodobna andaluzijska pokušina

€ 110 
Sodobna interpretacija dolgočasnih andaluzijskih jedi, izdelanih s spretnostmi, čustvi in regionalnim ponosom. Deliti z drugimi – Sezonska solata s citrusi in ekstra deviškim oljčnim oljem. Od kuharja – Sezonska kremna juha z občutljivimi teksturami in podeželskimi aromami. Izbira glavnega mesta – Teriyaki zastekljen losos na pireju iz zelene barve s namigi ingverja. – Ibersko svinjsko lice v oloroso sherryju, postreženo s tartuširanim kremnim krompirjem in njegovim bogatim zmanjšanjem.
Če želite, da gostitelj Alejandro prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
15 let izkušenj
Več kot 15 let kuhanja v najboljših španskih hotelih in zasebnih vilah v Andaluziji.
Glavni kuhar v Casa de Indias
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna in Islantilla grad
Izurjen v Taberna del Alabardero in Escuela de Hostelería de Islantilla.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Sevilja. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Možnosti uporabe znakovnega jezika

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Alejandro opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?