Storitve zasebnega kuharja v Nopalu
Revija Soelish je glasovala za enega od 30 najboljših zasebnih kuharskih mojstrov, na mizo pa prinašam 30 let kulinaričnega strokovnega znanja. Ustvarjam vrhunska kulinarična doživetja po meri.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Phoenix
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Obrok s tremi hodi
€ 128 na gosta
Naš meni s tremi hodi je prilagojen vašemu okusu in prehranskim zahtevam. Vključuje tečaj za juho ali solato, predjed s prilogo in sladico. Tečaji se prirejajo posamično. Vključeno je nakupovanje in čiščenje.
Obrok v družinskem slogu
€ 136 na gosta
Izbor družinskega stila vključuje 2 predjedi, 1 predjed, 3 priloge in sladico, vse postrežene v družinskem slogu. Vsi meniji so prilagojeni vašemu okusu in prehranskim zahtevam. Vključeno je nakupovanje in čiščenje.
Obrok s 5 tečaji
€ 149 na gosta
Naši meniji s petimi hodi so prilagojeni vašemu okusu in prehranskim zahtevam. Ta izbor vključuje tečaj amuse-bouche, tečaj o juhi, solatni tečaj, predjed s stranicami in tečaj za sladice. Vsi tečaji so posamično obloženi. Vključeno je nakupovanje in čiščenje.
Če želite, da gostitelj Todd prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
30 let izkušenj
Sem lastnik podjetja Nopal Private Chef Services LLC.
Izobraževanje in usposabljanje
Sem samouki kuharski mojster s 30 leti izkušenj v kulinarični industriji.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Phoenix, Scottsdale, Paradise Valley in Cave Creek. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Od € 128 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?