Sezonski meni kuharice Nadie

Znanje, ki sem ga pridobil v prestižnih restavracijah, uporabljam pri vsakem obroku
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Majhne predjedi

€ 65 € 65 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 400
Ta vrhunski prigrizek vključuje nabodala z bivoljo baziliko in parmezanom Nabodala s piščancem iz proste reje z žafranom in konzerviranimi limonami Prekajena račja prsa in nabodala črnega grozdja Mini tart s sirom Saint Félicien in špinačnimi poganjki Mini hruška in oreh roquefort tart Mini jajčevci, polnjena z oljčnim kaviarjem in bivoljo mozzarello Mini kroket z dimljenim piščancem, grmičevjem, baziliko in kremo iz tartufov Zvitki s humusom, sveža meta, ovčji sir in hrustljava zelenjava

Zasebna kuharska večerja

€ 100 € 100 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 300
Kosilo ali večerja doma
Če želite, da gostitelj Nadia prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
20 let izkušenj
Bil sem pomočnik kuharja v Bristolu v Švici
Vrhunec kariere
Sodeloval sem pri nekaj reportažah o zasebnih kuharjih
Izobraževanje in usposabljanje
Diplomiral sem iz kuhanja in peke s skupino Flo
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz, Nanterre, Créteil in Cergy. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Nadia opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 100 Od € 100 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 300
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Sezonski meni kuharice Nadie

Znanje, ki sem ga pridobil v prestižnih restavracijah, uporabljam pri vsakem obroku
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 100 Od € 100 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 300
Brezplačna odpoved

Majhne predjedi

€ 65 € 65 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 400
Ta vrhunski prigrizek vključuje nabodala z bivoljo baziliko in parmezanom Nabodala s piščancem iz proste reje z žafranom in konzerviranimi limonami Prekajena račja prsa in nabodala črnega grozdja Mini tart s sirom Saint Félicien in špinačnimi poganjki Mini hruška in oreh roquefort tart Mini jajčevci, polnjena z oljčnim kaviarjem in bivoljo mozzarello Mini kroket z dimljenim piščancem, grmičevjem, baziliko in kremo iz tartufov Zvitki s humusom, sveža meta, ovčji sir in hrustljava zelenjava

Zasebna kuharska večerja

€ 100 € 100 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 300
Kosilo ali večerja doma
Če želite, da gostitelj Nadia prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
20 let izkušenj
Bil sem pomočnik kuharja v Bristolu v Švici
Vrhunec kariere
Sodeloval sem pri nekaj reportažah o zasebnih kuharjih
Izobraževanje in usposabljanje
Diplomiral sem iz kuhanja in peke s skupino Flo
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz, Nanterre, Créteil in Cergy. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Nadia opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?