Živa kuhinja in ekološki izdelki

Rastlinski in cvetlični okusi so najbolj subtilni in razburljivi. Zato so v središču mojih kulinaričnih, občutljivih in predanih stvaritve.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Odkritje vegetarijancev

€ 82 na gosta
Pettaktni obrok, ki združuje bogate, sladke in slane okuse: svež sir, chutney shiso in crackle; tartare iz rdeče pese s dimljenim oljem, belim sadjem in parmezanskimi ploščicami; Miso cvetača Tempura, emulzija divjega riža in mandljevega mleka; Tiramisu figs & Lillet; Citrus Moelleux in črni čaj. Sezonski meni. Pogovorimo se o tem.

Zasebna večerja

€ 85 na gosta
Petkratna bistronomska večerja za ponovno odkrivanje klasike francoske gastronomije v sodobnem pristopu: Lost bun and yuzu white fish tartare; Perfect egg, corn cream, miso emulsion, burnt corn and polenta tiles; Grangranate melas račji file, sladki krompirjev pire in začimba iz pese; Domača čokolada, vanilija in tonka fižol; Mini pavlova s sezonskim sadjem. Sezonski meni. Pogovorimo se o tem.

Azija z združevanjem

€ 85 na gosta
Petkratni dialog med vplivi azijske in francoske kuhinje. Čisti krožniki, kjer se mehka peka, kumarice in omake umami strinjajo s preprostostjo: Onigiris s kimši in slivovo omako iz Koreje; Sea bream Carpaccio, tiger leche in čili olje; govedina Tataki, taljenje zelenjave in slive kumarice; parnik črnega sezama, beli čokoladni ganache in agrumi; Financier matcha. Sezonski meni. Pogovorimo se o tem.

Večer združevanja hrane in pijače

€ 150 na gosta
Jedilnik v petih kombinacijah hrane in vina ali mocktail za radoveden in predan večer, iz ekoloških in lokalnih izdelkov. Meni po meri v vseh letnih časih. Pogovorimo se o tem.
Če želite, da gostitelj Margot prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
3 leta izkušenj
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Vrhunec kariere
Sodelovanje v kulinarični rezidenci Villa Rocabella, luksuzni rezidenci v Le Pradetu
Izobraževanje in usposabljanje
CAPE KITCHEN
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz, Versailles in Saint-Germain-en-Laye. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Margot opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 610
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Živa kuhinja in ekološki izdelki

Rastlinski in cvetlični okusi so najbolj subtilni in razburljivi. Zato so v središču mojih kulinaričnih, občutljivih in predanih stvaritve.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Od € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 610
Brezplačna odpoved

Odkritje vegetarijancev

€ 82 na gosta
Pettaktni obrok, ki združuje bogate, sladke in slane okuse: svež sir, chutney shiso in crackle; tartare iz rdeče pese s dimljenim oljem, belim sadjem in parmezanskimi ploščicami; Miso cvetača Tempura, emulzija divjega riža in mandljevega mleka; Tiramisu figs & Lillet; Citrus Moelleux in črni čaj. Sezonski meni. Pogovorimo se o tem.

Zasebna večerja

€ 85 na gosta
Petkratna bistronomska večerja za ponovno odkrivanje klasike francoske gastronomije v sodobnem pristopu: Lost bun and yuzu white fish tartare; Perfect egg, corn cream, miso emulsion, burnt corn and polenta tiles; Grangranate melas račji file, sladki krompirjev pire in začimba iz pese; Domača čokolada, vanilija in tonka fižol; Mini pavlova s sezonskim sadjem. Sezonski meni. Pogovorimo se o tem.

Azija z združevanjem

€ 85 na gosta
Petkratni dialog med vplivi azijske in francoske kuhinje. Čisti krožniki, kjer se mehka peka, kumarice in omake umami strinjajo s preprostostjo: Onigiris s kimši in slivovo omako iz Koreje; Sea bream Carpaccio, tiger leche in čili olje; govedina Tataki, taljenje zelenjave in slive kumarice; parnik črnega sezama, beli čokoladni ganache in agrumi; Financier matcha. Sezonski meni. Pogovorimo se o tem.

Večer združevanja hrane in pijače

€ 150 na gosta
Jedilnik v petih kombinacijah hrane in vina ali mocktail za radoveden in predan večer, iz ekoloških in lokalnih izdelkov. Meni po meri v vseh letnih časih. Pogovorimo se o tem.
Če želite, da gostitelj Margot prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
3 leta izkušenj
Chef de part at Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre)
Vrhunec kariere
Sodelovanje v kulinarični rezidenci Villa Rocabella, luksuzni rezidenci v Le Pradetu
Izobraževanje in usposabljanje
CAPE KITCHEN
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pariz, Versailles in Saint-Germain-en-Laye. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Margot opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?