Sveža ekološka kuhinja, ki jo nudi Sandra
Imam gostinsko podjetje, specializirano za novoameriško in panmediteransko obalno hrano.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Phoenix
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Klasična fina jedilnica
€ 68
Ta elegantni obrok s 4 hodi vključuje 1 predjed, 1 predjed, 1 solato, 1 predjed in 2 strani. Ponuja preproste, vendar okusne jedi iz svežih in lokalnih sestavin.
Paket Arizonan
€ 83
Ta velikodušna izbira vključuje 2 predjedi, 1 solato, 2 predjedi in 2 strani. Vsak krožnik združuje različne mednarodne kuhinje ter vsebuje halal in travnate beljakovine, dišeče domače omake ter ekološko sadje in zelenjavo.
Vrhunski organski meni
€ 210
Vsak meni s kuharjem vključuje ekološko pridelano zelenjavo in sadje ter beljakovine, ki se proizvajajo kot ekološka, halal, prosta reja ali trava, kadar je to mogoče.
Če želite, da gostitelj Sandra prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
6 let izkušenj
Specializirana sem za jedi, ki jih navdihujejo maroška, francoska, italijanska in bližnjevzhodna kuhinja.
Vrhunec kariere
Sem lastnik in ustanovitelj bistro bara Taza Bistro Bar & Catering v Scottsdaleu v Arizoni.
Izobraževanje in usposabljanje
Svojo strast do kuhanja sem odkril, ko sem bil star 6 let v babičini kuhinji v Kairu v Egiptu.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Phoenix, Scottsdale, Glendale in Cave Creek. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
Scottsdale, Arizona, 85258, Združene države Amerike
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 68
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




