Azijsko-francoska fuzija Filipa
Francosko-japanska gurmanska fuzija z umamijem, ravnovesjem, natančnostjo in presenečenjem.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju London
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Azijsko-francoski meni
€ 183
Najnižji znesek rezervacije: € 364
Uživajte v obroku, pripravljenem na kraju samem na katerikoli lokaciji. Izbirajte med različnimi gurmanskimi jedmi, izdelanimi iz svežih sestavin.
Zdrava pojedina
€ 183
Najnižji znesek rezervacije: € 370
Privoščite si zdravo večerjo s štirimi hodi ali kanapeji in vinom. Po želji bo kuhar delil kulinarično znanje in razlage jedi, ki jih postrežejo.
Francosko-japanski obrok
€ 188
Najnižji znesek rezervacije: € 376
Ta meni vključuje izbor francosko-japonskih jedi iz lokalnih ekoloških sestavin.
Če želite, da gostitelj Philippe prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
40 let izkušenj
Več kot 40 let kot zasebni kuharski mojster v Bruslju, strokovnjak za francosko-japonsko kuhinjo.
Vrhunec kariere
Delal je v hišah z Michelinovimi zvezdicami in vodil kulinarično usposabljanje v tujini.
Izobraževanje in usposabljanje
Študiral je dve leti v Maison Laffitte, študiral in delal v prestižnih kuhinjah.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: London. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni:
Veliki London, E1 6GR, Združeno kraljestvo
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 50 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Philippe opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 183
Najnižji znesek rezervacije: € 364
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




