Zasebni kuhar Christopher LaMagna
Zanesljivo in cenovno ugodno gostoljubje z večletnimi izkušnjami. Z ekipo zagotavljamo samo najboljše sestavine, storitve in čiščenje.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju New York
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Degustacijski meni s 4 tečaji
€ 151
Najnižji znesek rezervacije: € 688
Solata, testenine, izbira mesa ali morske hrane in sladica. Meni lahko pripravimo skupaj. Vse je pripravljeno v prenočišču. Vse je sezonsko in lokalno. Vsi jedilniki so prilagojeni vašim potrebam.
Družinski slog
€ 172
Najnižji znesek rezervacije: € 1.032
Izboljšajte svoj meny iz prednastavljenega sezonskega menija. Sredi mize je vse v družinskem slogu. Poskrbi, da so gostje medsebojno povezani tako, da si jih delijo z drugimi
Degustacijski meni s 5 tečaji
€ 194
Najnižji znesek rezervacije: € 1.032
Solata, testenine, morska hrana, meso in tečaj za sladice. Meni lahko pripravimo skupaj. Vse je pripravljeno v prenočišču. Vse je sezonsko in lokalno. Vsi jedilniki so prilagojeni vašim potrebam.
Če želite, da gostitelj Christopher prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
18 let izkušenj
Glavni kuharski mojster Babylon Mercantile
Vrhunski kuhar Barrique Kitchen & Wine Bar
Vrhunec kariere
On Newsday, Channel 12 News, New York Post.
Izobraževanje in usposabljanje
Diploma kulinarične umetnosti Auguste Escoffier
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: New York. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 40 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 151
Najnižji znesek rezervacije: € 688
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




