Zasebni kuhar Toko Essom

Intuitivno drzna in ustvarjalna kuhinja, ustvarjena s prefinjenostjo, ki se nenehno razvija in ki vam s vsakim grižljajem posreduje to strast, intimna kuhinja, ki jo narekujejo letni časi
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Jedilni list za aperitiv in večerjo

€ 55 € 55 na skupino
Jedilni list, sestavljen iz hladnih in toplih slanih prigrizkov, izbor jedi za deljenje in sladice. Temelji na: Glazirana paleta pese, sca mozza krema pese in lešniki. Lososov konfet, matcha krema. Pistacijev paprika sot-l'y-laisse, parmezanovo pecivo, rdeči kari Sendvič s tartufi Humus iz črnega fižola s paradižnikom in surovo zelenjavo. Kaviar iz jajčevcev in domača fokača Kakavov kruh, ganache iz temne čokolade in karamelizirani kakavovi koščki Timijan, kremni limonin

Convivial

€ 90 € 90 na gosta
Ta uporabniku prijazen meni sem oblikoval za skupno uživanje in ponujam različne jedi, od predjedi do sladice. Skupaj uživamo v degustacijah gurmanskih jedi. Jedilni list sestavljajo humus iz vigna z zelenjavnimi surovkami, začimba iz paprike na žaru, carpaccio iz orade z mangom in yuzu, sezonske solate, jedi, kot sta goveji Wellington in coulibiac, ter sladice za deljenje, kot so šarlote iz rdečega sadja, eksotične sadne pite in pariški Brest.

Odkrijte meni

€ 95 € 95 na skupino
Vstopite v svet kuharja s tem menijem, ki vam bo omogočil, da odkrijete njegove navdihe in kulinarično osebnost. Ta meni s 4 do 6 hodi je sestavljen iz predjedi, začetne jedi, glavne jedi in sladice. Odkrijte kulinarične mojstrovine, kot so koktajli iz tartletov z jastogom, predjedi, kot so surov dimljeni avokado z orado, koruza, telečje meso z intenzivno pistacijevo omako ali zelje s pralinom in omako gianduja.

Meni skušnjav

€ 180 € 180 na skupino
Uživajte v nepozabnem kulinaričnem doživetju s kuharjem s tem menijem s 5 do 9 hodi, ki ga sestavljajo predjedi, začetni krožnik, glavna jed, sir in sladica Odkrijte najnovejše kulinarične mojstrovine kuharja, ki so nastale iz kakovostnih sestavin in so izpopolnjene z mojstrsko tehniko. Na jedilnem listu so navedeni modroplavuti tun, jastog, gosja jetra, kosi zorjenega mesa in skrbno izbrana živila.
Če želite, da gostitelj Toko Essom prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
8 let izkušenj
Bil sem podšef in vodja oddelka v hotelu Plaza Athénée in Prince de Galles
Vrhunec kariere
Ustanovitev mojega podjetja kot zasebni kuhar in ponudnik storitev cateringa po meri
Izobraževanje in usposabljanje
Leta 2008 sem pridobil spričevalo o poklicni izobrazbi na hotelski šoli René Auffray
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt in Arrondissement d'Argenteuil. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Toko Essom opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 55 Od € 55 na skupino
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Zasebni kuhar Toko Essom

Intuitivno drzna in ustvarjalna kuhinja, ustvarjena s prefinjenostjo, ki se nenehno razvija in ki vam s vsakim grižljajem posreduje to strast, intimna kuhinja, ki jo narekujejo letni časi
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pariz
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 55 Od € 55 na skupino
Brezplačna odpoved

Jedilni list za aperitiv in večerjo

€ 55 € 55 na skupino
Jedilni list, sestavljen iz hladnih in toplih slanih prigrizkov, izbor jedi za deljenje in sladice. Temelji na: Glazirana paleta pese, sca mozza krema pese in lešniki. Lososov konfet, matcha krema. Pistacijev paprika sot-l'y-laisse, parmezanovo pecivo, rdeči kari Sendvič s tartufi Humus iz črnega fižola s paradižnikom in surovo zelenjavo. Kaviar iz jajčevcev in domača fokača Kakavov kruh, ganache iz temne čokolade in karamelizirani kakavovi koščki Timijan, kremni limonin

Convivial

€ 90 € 90 na gosta
Ta uporabniku prijazen meni sem oblikoval za skupno uživanje in ponujam različne jedi, od predjedi do sladice. Skupaj uživamo v degustacijah gurmanskih jedi. Jedilni list sestavljajo humus iz vigna z zelenjavnimi surovkami, začimba iz paprike na žaru, carpaccio iz orade z mangom in yuzu, sezonske solate, jedi, kot sta goveji Wellington in coulibiac, ter sladice za deljenje, kot so šarlote iz rdečega sadja, eksotične sadne pite in pariški Brest.

Odkrijte meni

€ 95 € 95 na skupino
Vstopite v svet kuharja s tem menijem, ki vam bo omogočil, da odkrijete njegove navdihe in kulinarično osebnost. Ta meni s 4 do 6 hodi je sestavljen iz predjedi, začetne jedi, glavne jedi in sladice. Odkrijte kulinarične mojstrovine, kot so koktajli iz tartletov z jastogom, predjedi, kot so surov dimljeni avokado z orado, koruza, telečje meso z intenzivno pistacijevo omako ali zelje s pralinom in omako gianduja.

Meni skušnjav

€ 180 € 180 na skupino
Uživajte v nepozabnem kulinaričnem doživetju s kuharjem s tem menijem s 5 do 9 hodi, ki ga sestavljajo predjedi, začetni krožnik, glavna jed, sir in sladica Odkrijte najnovejše kulinarične mojstrovine kuharja, ki so nastale iz kakovostnih sestavin in so izpopolnjene z mojstrsko tehniko. Na jedilnem listu so navedeni modroplavuti tun, jastog, gosja jetra, kosi zorjenega mesa in skrbno izbrana živila.
Če želite, da gostitelj Toko Essom prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
8 let izkušenj
Bil sem podšef in vodja oddelka v hotelu Plaza Athénée in Prince de Galles
Vrhunec kariere
Ustanovitev mojega podjetja kot zasebni kuhar in ponudnik storitev cateringa po meri
Izobraževanje in usposabljanje
Leta 2008 sem pridobil spričevalo o poklicni izobrazbi na hotelski šoli René Auffray
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt in Arrondissement d'Argenteuil. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Toko Essom opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?