Večerjajte s CulinAri_elle
Potovanje v 14 držav (in še več) mi je razkrilo čar ustvarjanja užitne umetnosti za tiste, ki delijo isto ljubezen do hrane z vsega sveta.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Los Angeles
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Filipinski Boodle Fight
€ 129 € 129 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 512
Boodle fight, ki izvira iz filipinske vojske, je tradicionalna skupna pojedina, kjer se hrana postreže na bananinih listih in uživa v slogu »Kamayan« (z golimi rokami), brez pribora ali krožnikov.
Na tem meniju boste našli bogato ponudbo mesa z žara, morskih sadežev, riža, tropskega sadja in omak. Gre za praznično in globoko kulturno doživetje, ki združuje ljudi prek hrane, ki simbolizira enotnost, tovarištvo in enakopravnost.
Pozni zajtrk in cvetje
€ 153 € 153 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 306
Mirna sredina dopoldnevna pojedina, ki je zasnovana tako, da nežno prebudi in nahrani telo, opečenega nektarinskega in kozjega sira, rustikalne pecivo z dimljenim lososom, pršuta in arugule benedikt, francoski toast z rogljički, vaflji iz kislega testa in seveda dobri stari avokado s sončnimi jajci.
Vsaka skupina lahko izbere do tri različne jedi iz zgoraj navedene ponudbe, ki bodo postrežene v ustreznih količinah za vašo skupino. Vsak brunch spremlja ponudba ekološko pridelanega sezonskega sadja.
Romantična miza za dva
€ 227 € 227 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 384
Štirihodni obrok, sestavljen iz juhe, predjedi, glavne jedi in sladice. 1.) Nežno kuhana piškota s kozicami z modrimi rakovicami, školjkami in stranjo krostinija; 2.) predjed iz rakovice s tarragon remoulade, mesclun s sezonskim sadjem in medenim zmanjšanjem balzamika; 3.) 6 oz wagyu NY striptiz zrezek s tartufi beurre blanc in ponasovano petite zelenjavo; 4.) palačinke mille, napolnjene z ingverjem, kardamomom in pistacijami. Popolno za nepozaben večer v dvoje.
Predjedi
€ 227 € 227 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 427
Ponudba elegantne mesne deske s starimi siri, sušenim mesom in sezonskimi dodatki; prstna živila, kot so naboji dimljene kumare lososa, koktajli iz kozic, govejega fileja crostini in pražena paradižnikova bruschetta.
Deskanje in iskanje
€ 227 € 227 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 452
Razkošna kombinacija nežnega ameriškega govejega zrezka Wagyu New York, pečenega na vašo željo, in zlatih jastogovih repov v panko kruhu, ki jih dopolnjuje beli masleni omak z tartufi in japonsko limeto. Postreženo skupaj s hrustljavo solato Cezar in zaključeno s toplim kruhovim pudingom, prelitim s kompotom iz guave in kepico mascarpone gelata.
Sodobna jugovzhodnoazijska
€ 227 € 227 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 452
Drzno in živahno potovanje skozi 4 hode, ki ga navdihujejo bogati okusi peranakske kuhinje, kjer se srečajo sveža zelišča, začimbe in sodobna tehnika. Vsaka jed na novo predstavlja tradicijo s sodobno eleganco, od Yum Khai Dao (hrustljave solate z jajci) in stoletnega jajčnega svilnatega tofua do 72-urnega govejega rebra in riža z rdečim fižolom in mangom.
Če želite, da gostitelj Arielle Nicole prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
14 let izkušenj
Pomočnik kuharja v Nobu Beverly Hills.
Vrhunec kariere
Zasebni kuhar za slavne osebe | Glavni kuhar | Michelin in Bib Gourmand | 15 let izkušenj
Izobraževanje in usposabljanje
Diploma iz hotelskega, restavracijskega in institucionalnega managementa, smer kulinarika.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Los Angeles. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 153 Od € 153 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 306
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?







