Meniji za 5 čutov kuharja Nacha
Kuhala sem za osebnosti ter vodila mednarodne delavnice in team buildinge.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Barcelona
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Tradicionalne jedi
€ 70 na gosta
Ta možnost daje na mizo najboljšo sredozemsko kuhinjo s klasičnimi prepustnicami: vstopno, prvo, drugo in sladico. Alternative za močno jed so paella, fideuá in riž iz juhe.
Sredozemski okusi
€ 75 na gosta
Ta degustacijski meni je sestavljen iz 6 sezonskih jedi in sladice. Sestavine kupite na isti dan kuhanja na trgu iz spoštovanja do izdelka, kar je bistvo kuhinje in tisto, kar me vodi, da poiščem najboljši rezultat.
Tržni meni
€ 110 na gosta
Ta predlog je zgrajen na ravni trgovine glede na spol, ki je na voljo v trgovinah. Nato se kuha na podlagi zbranih sestavin.
Kuharski tečaj
€ 110 na gosta
Ta praktični tečaj vas uči, kako pripraviti 4 jedi in sladico. Po pripravi je rezultat degustiran z dobrim vinom.
Če želite, da gostitelj Ignacio prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
15 let izkušenj
Bil sem glavni kuhar, domači kuhar, monitor delavnic in svetovalec za hrano.
Vrhunec kariere
Kuhal sem za politike, umetnike in multinacionalna podjetja v več državah.
Izobraževanje in usposabljanje
Študirala sem na šoli Hoffman in El Celler de Can Roca.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Barcelona in Esparreguera. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 10 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
Ignacio opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
Od € 70 na gosta
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?