Slavni kuhar Keith Rhodes predstavlja

Chef Keith Rhodes je bil dvakrat nominiran za nagrado James Beard. Nagrajeni kuhar in kulinarični mojster, znan po oddaji Top Chef 9. Kuhar ustvarja nepozabna kulinarična doživetja, ki slavijo okuse karoliške obale.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Wilmington
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Doživetje Gullah Gee cee

€ 85 € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Večerja z morskimi sadeži, ki jo pripravlja kuhar po navdihu obalnih tradicij Gullah Gheechee, vključuje klasične jedi, riž z rakovicami, enolončnico iz okre, dušene kozice in še več. Okusna zgodba o migraciji hrane in regionalni kulturi.

Vegetarijanski meni kuharja s 4 hodi

€ 85 € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Uživajte v vegetarijanskem degustacijskem meniju, ki ga pripravi kuhar, s sezonsko ročno nabrano lokalno zelenjavo. Veliki okusi, premišljeno pripravljene jedi. Prav tako lahko sprejmemo vse zahteve glede prehrane. Vegansko, brez glutena itd. Še nikoli niste jedli takšne zelenjave ... meso vam ne bo manjkalo.

Degustacija ulične hrane v 6 hodih

€ 90 € 90 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
James Beard je nominiral azijski degustacijski meni kuharja Rhodesa, ki je ročno pripravljen z raznolikimi okusi, ki bodo zagotovo navdušili brbončice. 1. Poletni svinjski zvitki z limonsko travo 2. Krapova polpetka. 3. Lososova surova riba. 4. Svinjski trebuh. 5. Hoisin BBQ rebra 6. Churro začinjeni ocvrti banani s kokosovim omako

Noč ostrig z domačini

€ 107 € 107 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Lokalne butične ostrige. Kuhar je izbral naslednje jedi: ostrige na polovički lupine z maslom migoneete in značilno vročo omako, na voljo pa bodo tudi moje najljubše ostrige »Dirty South Oysters« – ostrige na polovički lupine, naložene z zeljem, sirom pimento in hrustljavo slanino. Uživali bomo tudi v burgerjih Oyster. Okusi nizkega dela države in vodene degustacije. Pristno lokalno kulinarično doživetje.

Kuhanje in prigrizki v nizozemskem slogu

€ 115 € 115 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Sproščeno obalno kuhanje morskih sadežev vključuje kozice, školjke, sladko koruzo, rdeči krompir in dimljeno klobaso. Primerno za skupinske večerje, živahne pogovore in sproščeno uživanje. Maslo, koktajl in vroče omake so vključeni. Za doplačilo lahko dodamo noge snežnega raka, modre rake in jastoga.

Klasična večerja z zrezkom 2026

€ 128 € 128 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Za to doživetje zrezkov uporabljamo samo najboljšo govedino. Začnite z mini burgerji Wilders Wagyu, solato iz lokalne zelene solate, pečenim filejem mignon in krompirjem v slani skorji s tartufovim maslom. Postreženo z omako Burre Rouge. Za doplačilo dodajte polpetke iz rakov, rep jastoga ali velike kozice. Dober tek!
Če želite, da gostitelj Keith prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
25 let izkušenj
Chef Keith Rhodes, lastnik restavracije Catch in kuhinje Tacklebox ter bistroja VOYCE
Vrhunec kariere
Predstavljen na Food Network, 2x finalist James Beard. Tekmoval je v 9. sezoni oddaje Top Chef.
Izobraževanje in usposabljanje
CFCC in samouk, svoje spretnosti je izpopolnjeval v kuhinjah in izkušnjah fine dining
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Wilmington in Myrtle Beach. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni: Wilmington, Severna Karolina, 28401, Združene države Amerike

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
€ 134 Od € 134 na gosta, prvotna cena: € 149
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Slavni kuhar Keith Rhodes predstavlja

Chef Keith Rhodes je bil dvakrat nominiran za nagrado James Beard. Nagrajeni kuhar in kulinarični mojster, znan po oddaji Top Chef 9. Kuhar ustvarja nepozabna kulinarična doživetja, ki slavijo okuse karoliške obale.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Wilmington
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 134 Od € 134 na gosta, prvotna cena: € 149
Brezplačna odpoved

Doživetje Gullah Gee cee

€ 85 € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Večerja z morskimi sadeži, ki jo pripravlja kuhar po navdihu obalnih tradicij Gullah Gheechee, vključuje klasične jedi, riž z rakovicami, enolončnico iz okre, dušene kozice in še več. Okusna zgodba o migraciji hrane in regionalni kulturi.

Vegetarijanski meni kuharja s 4 hodi

€ 85 € 85 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Uživajte v vegetarijanskem degustacijskem meniju, ki ga pripravi kuhar, s sezonsko ročno nabrano lokalno zelenjavo. Veliki okusi, premišljeno pripravljene jedi. Prav tako lahko sprejmemo vse zahteve glede prehrane. Vegansko, brez glutena itd. Še nikoli niste jedli takšne zelenjave ... meso vam ne bo manjkalo.

Degustacija ulične hrane v 6 hodih

€ 90 € 90 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
James Beard je nominiral azijski degustacijski meni kuharja Rhodesa, ki je ročno pripravljen z raznolikimi okusi, ki bodo zagotovo navdušili brbončice. 1. Poletni svinjski zvitki z limonsko travo 2. Krapova polpetka. 3. Lososova surova riba. 4. Svinjski trebuh. 5. Hoisin BBQ rebra 6. Churro začinjeni ocvrti banani s kokosovim omako

Noč ostrig z domačini

€ 107 € 107 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Lokalne butične ostrige. Kuhar je izbral naslednje jedi: ostrige na polovički lupine z maslom migoneete in značilno vročo omako, na voljo pa bodo tudi moje najljubše ostrige »Dirty South Oysters« – ostrige na polovički lupine, naložene z zeljem, sirom pimento in hrustljavo slanino. Uživali bomo tudi v burgerjih Oyster. Okusi nizkega dela države in vodene degustacije. Pristno lokalno kulinarično doživetje.

Kuhanje in prigrizki v nizozemskem slogu

€ 115 € 115 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Sproščeno obalno kuhanje morskih sadežev vključuje kozice, školjke, sladko koruzo, rdeči krompir in dimljeno klobaso. Primerno za skupinske večerje, živahne pogovore in sproščeno uživanje. Maslo, koktajl in vroče omake so vključeni. Za doplačilo lahko dodamo noge snežnega raka, modre rake in jastoga.

Klasična večerja z zrezkom 2026

€ 128 € 128 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 637
Za to doživetje zrezkov uporabljamo samo najboljšo govedino. Začnite z mini burgerji Wilders Wagyu, solato iz lokalne zelene solate, pečenim filejem mignon in krompirjem v slani skorji s tartufovim maslom. Postreženo z omako Burre Rouge. Za doplačilo dodajte polpetke iz rakov, rep jastoga ali velike kozice. Dober tek!
Če želite, da gostitelj Keith prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
25 let izkušenj
Chef Keith Rhodes, lastnik restavracije Catch in kuhinje Tacklebox ter bistroja VOYCE
Vrhunec kariere
Predstavljen na Food Network, 2x finalist James Beard. Tekmoval je v 9. sezoni oddaje Top Chef.
Izobraževanje in usposabljanje
CFCC in samouk, svoje spretnosti je izpopolnjeval v kuhinjah in izkušnjah fine dining
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Wilmington in Myrtle Beach. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Prav tako lahko pridete k meni: Wilmington, Severna Karolina, 28401, Združene države Amerike

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?