Zasebni kuhar Lorenzo
Tradicionalne italijanske jedi, toskanska kuhinja ter strokovna priprava pice in kruha.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Firence
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
Sredozemska simfonija
€ 120
Simfonija vseh sredozemskih okusov v kombinaciji z inovativnim italijanskim menijem, ki je namenjen raziskovanju tradicije in inovacij.
Tradicionalni toskanski meni
€ 297
Ta meni odraža vse tradicionalne toskanske recepte. Tako si boste zapomnili klasične babičine recepte in se boste počutili kot doma.
Gurmanski umami
€ 297
Povišana kulinarična izkušnja, ki praznuje bistvo umamija — globokega, okusnega »petega okusa«, ki vzbuja bogastvo, zapletenost in ravnovesje. Vsak tečaj je premišljeno oblikovan tako, da izpostavi naravne umami elemente, ki ustvarjajo harmonične plasti okusa, ki navdušujejo brbončice in prebudijo čute.
Če želite, da gostitelj 4hands4gourmet prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.
Moje kvalifikacije
10 let izkušenj
Tradicionalni italijanski kuhar z leti v toskanskih restavracijah in pridelavi pice.
Vrhunec kariere
Obdelane tradicionalne toskanske in picerije v priznanih lokalnih kuhinjah.
Izobraževanje in usposabljanje
Učenje v slavnih toskanskih restavracijah, specializiranih za tradicionalne jedi in picerije.
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.
Moja področja specializacije
Pridem k vam
Goste obiščem na lokacijah: Firence, Prato, Sesto Fiorentino in Scandicci. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.
Kaj morate vedeti
Zahteve za goste
Udeležijo se lahko gostje, stari 2 leti ali več, (do največ 100 gostov).
Dostopnost
Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem
Pravilnik o odpovedi
Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.
4hands4gourmet opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba
Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 120
Brezplačna odpoved
Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost
Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?




