Izbrani obroki, kuhani z ljubeznijo Chef Alvarez

Vizionar z različnimi vrstami kuhinje, rad kuham za ljudi, ki imajo radi dobro hrano in želijo doživeti izkušnjo
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pavia
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Mesne jedi

€ 85 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Odkrijte ekskluzivno degustacijo, posvečeno mesu, ki je absolutni protagonist v vsakem krožniku. Samo sveži izdelki, izbrani iz trajnostnih kmetij: plemeniti kosi govedine, teletine, jagnjetine in svinjine, obdelani z izjemnimi tehnikami. Vsak grižljaj poudari naravne teksture, sokove in arome, od suhega zorenja do kuhanja sous-vide, od počasnega dimljenja do obratnega žara. Potovanje čutov za prefinjene brbončice, kjer se surove sestavine srečajo z mojstrsko izdelavo.

Ribje jedi

€ 110 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Privoščite si ekskluzivno degustacijo sveže ulovljenih rib. Tartar iz surove modroplavutne tune z japonsko limeto, parjene rdeče kozice z morskimi algami, hladno dimljena oranžna riba, skuša, marinirana v misu in na žaru. Prefinjene tehnike: molekularni ceviche, kuhanje sous-vide pri nizki temperaturi, sušenje za intenziven umami. Vsaka jed izboljša čistost, okus in žametno teksturo. 1762870281

Kostum z Michelinovo zvezdico

€ 180 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Simfonija 8 hodov v templju elegance. Odlične surovine – tartufi, kaviar – se prepletajo z avantgardnimi tehnikami: sferifikacija, fermentacija, parjenje z zelišči. Vsaka jed je kot slika: modri jastog v juhi iz dimljenih školjk, golob, postrežen dvakrat, z redukcijo vina vin santo. Brezhibna storitev, tiha soba, redki vinski pari. Popolno doživetje, kjer se okus, pogled in čustva združijo v čisti kulinarični umetnosti.

Suši zabava

€ 200 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski suši meni: 12 nigirijev in značilni omakase z divjimi ribami iz Tsukijija in Hokkaida. Nigiri baroness 7 dni, ikura marinirana v dimljenem dashi, kremna na bambusovem parjenem rižu Koshihikari. Tehnike: sežiganje binchotana, staranje alg, milimetrski ročni rezi. Zvitek z zapečenim wagyu mesom in črnimi tartufi. Ujemanje sakeja iz mikroserij. Japonska čistost, povzdignjena v sodobno razkošje, v ritualu natančnosti in umamija

Morje in gore

€ 250 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Super gurmanski meni z morskimi in gorskimi dobrotami: 10 hodov, ki združujejo globine morja in gorske vrhove. Gillardeau ostrige z gelom iz planinskega bora; popečena pokrovača na kremi iz jurčkov; modri jastog v bisqueju iz lupinarjev z belim tartufom Alba; A5 wagyu z rdečimi kozicami in vin jaune redukcijo. Tehnike: sous-vide, hladno dimljenje, sferifikacija z gorsko juho. Divje ribe in plemenito meso se zlijejo v umami harmonijo. Ujemanje alpskih in morskih vin. Eleganca, ki združuje kopno in morje v poeziji.
Če želite, da gostitelj Fernando prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
15 let izkušenj
Več let sem kuhala slavnim osebnostim in manekenkam
Vrhunec kariere
Pišem za revijo Medium in objavil sem svojo knjigo 'Secretos de Chef '
Izobraževanje in usposabljanje
Ponosni smo na 2 diplomi inštruktorja, leta 2018 pa smo bili izbrani za najboljšega kuharja na Malti
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pavia in Novara. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 10 gostov).

Dostopnost

Možnosti uporabe znakovnega jezika

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Fernando opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 85 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Izbrani obroki, kuhani z ljubeznijo Chef Alvarez

Vizionar z različnimi vrstami kuhinje, rad kuham za ljudi, ki imajo radi dobro hrano in želijo doživeti izkušnjo
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Pavia
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 85 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Brezplačna odpoved

Mesne jedi

€ 85 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Odkrijte ekskluzivno degustacijo, posvečeno mesu, ki je absolutni protagonist v vsakem krožniku. Samo sveži izdelki, izbrani iz trajnostnih kmetij: plemeniti kosi govedine, teletine, jagnjetine in svinjine, obdelani z izjemnimi tehnikami. Vsak grižljaj poudari naravne teksture, sokove in arome, od suhega zorenja do kuhanja sous-vide, od počasnega dimljenja do obratnega žara. Potovanje čutov za prefinjene brbončice, kjer se surove sestavine srečajo z mojstrsko izdelavo.

Ribje jedi

€ 110 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Privoščite si ekskluzivno degustacijo sveže ulovljenih rib. Tartar iz surove modroplavutne tune z japonsko limeto, parjene rdeče kozice z morskimi algami, hladno dimljena oranžna riba, skuša, marinirana v misu in na žaru. Prefinjene tehnike: molekularni ceviche, kuhanje sous-vide pri nizki temperaturi, sušenje za intenziven umami. Vsaka jed izboljša čistost, okus in žametno teksturo. 1762870281

Kostum z Michelinovo zvezdico

€ 180 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Simfonija 8 hodov v templju elegance. Odlične surovine – tartufi, kaviar – se prepletajo z avantgardnimi tehnikami: sferifikacija, fermentacija, parjenje z zelišči. Vsaka jed je kot slika: modri jastog v juhi iz dimljenih školjk, golob, postrežen dvakrat, z redukcijo vina vin santo. Brezhibna storitev, tiha soba, redki vinski pari. Popolno doživetje, kjer se okus, pogled in čustva združijo v čisti kulinarični umetnosti.

Suši zabava

€ 200 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Gurmanski suši meni: 12 nigirijev in značilni omakase z divjimi ribami iz Tsukijija in Hokkaida. Nigiri baroness 7 dni, ikura marinirana v dimljenem dashi, kremna na bambusovem parjenem rižu Koshihikari. Tehnike: sežiganje binchotana, staranje alg, milimetrski ročni rezi. Zvitek z zapečenim wagyu mesom in črnimi tartufi. Ujemanje sakeja iz mikroserij. Japonska čistost, povzdignjena v sodobno razkošje, v ritualu natančnosti in umamija

Morje in gore

€ 250 
Najnižji znesek rezervacije: € 600
Super gurmanski meni z morskimi in gorskimi dobrotami: 10 hodov, ki združujejo globine morja in gorske vrhove. Gillardeau ostrige z gelom iz planinskega bora; popečena pokrovača na kremi iz jurčkov; modri jastog v bisqueju iz lupinarjev z belim tartufom Alba; A5 wagyu z rdečimi kozicami in vin jaune redukcijo. Tehnike: sous-vide, hladno dimljenje, sferifikacija z gorsko juho. Divje ribe in plemenito meso se zlijejo v umami harmonijo. Ujemanje alpskih in morskih vin. Eleganca, ki združuje kopno in morje v poeziji.
Če želite, da gostitelj Fernando prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
15 let izkušenj
Več let sem kuhala slavnim osebnostim in manekenkam
Vrhunec kariere
Pišem za revijo Medium in objavil sem svojo knjigo 'Secretos de Chef '
Izobraževanje in usposabljanje
Ponosni smo na 2 diplomi inštruktorja, leta 2018 pa smo bili izbrani za najboljšega kuharja na Malti
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Pavia in Novara. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Udeležijo se lahko gostje, stari 18 let ali več, (do največ 10 gostov).

Dostopnost

Možnosti uporabe znakovnega jezika

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 3 dni pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Fernando opravlja gostiteljsko dejavnost kot fizična oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?