Sezonski meni: zimska specialiteta, kuhar Neraudeau

Valentin Neraudeau, avtor knjige »Od družinskega vrta do izjemnih miz«, ki je delal skupaj z Michelom Guérardom. Sezonske kulinarične stvaritve, ki jih je mogoče prilagoditi vašim okusom in alergijam.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Arrondissement of Senlis
Storitev se izvaja v vašem prenočišču

Zimski meni s podpisom

€ 280 € 280 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 5.600
predjedi — začetna jed — glavna jed — sladica Prstna hrana – 5 kosov Vhod Ekološko mehko kuhano jajce, kremni pastinak s tartufi, zorjen sir Comté in hrustljav kruh Perutninska emulzija, olje iz praženih lešnikov Jed Pražen kmečki kopun z kostanji Glazirana korenovka Jus, zgoščen v vin jaune, s fino kremo iz rutabage Sladica Čokoladna in pralinova variacija Kremna čokolada Grand Cru, hrustljav mandljev praline, sladoled iz tonka fižola, fina kakavova tuile

Zimski prestižni meni

€ 340 € 340 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 6.800
6 predjedi 2 glavna jed sladica Prstna hrana – 6 kosov Vstop – jaz, Zemlja Ekološki jajčni parfait, kremna pasterizirana črna tartufa, zorjen sir Comté, piščančja emulzija s senom, hrustljav kruh Vhod – II Mesna jed Telečji file iz Corrèzeja v skorji iz orehov in tartufov, polna kava Pire iz gomoljne zelene, pastinak, glaziran z gozdnim medom Čokoladna in malinova sladica Čokoladna krogla Grand Cru z malinovim srcem Kakavov drobljenec, pikanten malinov sorbet Vroča čokoladna pena, postrežena na mizi
Če želite, da gostitelj Guillaume Jamel prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
28 let izkušenj
Valentin Nereaudau: zasebni kuhar in kulinarični svetovalec
Vrhunec kariere
Valentin Neraudeau: sodelovanje v četrti sezoni oddaje Top Chef
Izobraževanje in usposabljanje
Valentin Neraudeau: član Francoske kulinarične akademije
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise in Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Guillaume Jamel opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.
€ 280 Od € 280 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 5.600
Brezplačna odpoved

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?

Sezonski meni: zimska specialiteta, kuhar Neraudeau

Valentin Neraudeau, avtor knjige »Od družinskega vrta do izjemnih miz«, ki je delal skupaj z Michelom Guérardom. Sezonske kulinarične stvaritve, ki jih je mogoče prilagoditi vašim okusom in alergijam.
Samodejno prevedeno
Kuhar v kraju Arrondissement of Senlis
Storitev se izvaja v vašem prenočišču
€ 280 Od € 280 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 5.600
Brezplačna odpoved

Zimski meni s podpisom

€ 280 € 280 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 5.600
predjedi — začetna jed — glavna jed — sladica Prstna hrana – 5 kosov Vhod Ekološko mehko kuhano jajce, kremni pastinak s tartufi, zorjen sir Comté in hrustljav kruh Perutninska emulzija, olje iz praženih lešnikov Jed Pražen kmečki kopun z kostanji Glazirana korenovka Jus, zgoščen v vin jaune, s fino kremo iz rutabage Sladica Čokoladna in pralinova variacija Kremna čokolada Grand Cru, hrustljav mandljev praline, sladoled iz tonka fižola, fina kakavova tuile

Zimski prestižni meni

€ 340 € 340 na gosta
Najnižji znesek rezervacije: € 6.800
6 predjedi 2 glavna jed sladica Prstna hrana – 6 kosov Vstop – jaz, Zemlja Ekološki jajčni parfait, kremna pasterizirana črna tartufa, zorjen sir Comté, piščančja emulzija s senom, hrustljav kruh Vhod – II Mesna jed Telečji file iz Corrèzeja v skorji iz orehov in tartufov, polna kava Pire iz gomoljne zelene, pastinak, glaziran z gozdnim medom Čokoladna in malinova sladica Čokoladna krogla Grand Cru z malinovim srcem Kakavov drobljenec, pikanten malinov sorbet Vroča čokoladna pena, postrežena na mizi
Če želite, da gostitelj Guillaume Jamel prilagodi ali spremeni ponudbo, mu lahko pošljete sporočilo.

Moje kvalifikacije

Kuhar
28 let izkušenj
Valentin Nereaudau: zasebni kuhar in kulinarični svetovalec
Vrhunec kariere
Valentin Neraudeau: sodelovanje v četrti sezoni oddaje Top Chef
Izobraževanje in usposabljanje
Valentin Neraudeau: član Francoske kulinarične akademije
Če želite zaščititi svoje plačilo, vedno uporabite Airbnb za pošiljanje denarja in komunikacijo z gostitelji.

Moja področja specializacije

Pridem k vam

Goste obiščem na lokacijah: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise in Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Če želite rezervirati storitev na drugi lokaciji, mi lahko pošljete sporočilo.

Kaj morate vedeti

Zahteve za goste

Lahko se udeležijo udeležijo gostje, stari 18 let ali več.

Dostopnost

Za več podrobnosti pošljite sporočilo gostitelju. Več o tem

Pravilnik o odpovedi

Če odpoveste vsaj 1 dan pred začetkom, prejmete vračilo celotnega zneska.

Guillaume Jamel opravlja gostiteljsko dejavnost kot pravna oseba

Gostitelj je odgovoren za to storitev.

Kuharji na Airbnbju imajo preverjeno kakovost

Kuharji so ocenjeni na podlagi poklicnih izkušenj, preteklih ustvarjalnih jedilnikov in ugleda odličnosti. Več o tem
Ste opazili težavo?