Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Hoboken

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Olushola: afro-karibska hrana za dušo

Delal sem v najboljših kulinaričnih kotičkih v New Yorku, kot so Red Rooster, Food52 in The Kitchn.

Pustolovska, trajnostna večerja z Isabel

Sem strasten kuharski mojster, ki se posveča lokalni hrani, trajnosti in veseli kuhinji na prostem.

Pristna italijanska jedilnica v soseski Francesco

Sem kuharski mojster in glasbenik iz Modene v Italiji.

Interaktivna in wellness vodena kuhinja, ki jo nudi Marc

V kulinariko za zdravje prinašam ustvarjalnost in okus.

Natachini okusi globetrotov

Kot živilski aktivist in strokovnjak za vino sem napisal nagrajeno haitijsko kuharsko knjigo.

Nicholasova večerja na nivoju Michelin

Za elegantno hrano trajnostno združujem klasične francoske, azijske in novoameriške vplive.

Drzni svetovni okusi oskarja

Vsak slog sprejemam z ustvarjalnostjo, od odličnih restavracij do hitrega sproščenega, veganskega in surovega.

Lala: večerni klub na vzhodni obali

Drzne okuse Los Angelesa združujem s karibsko toplino in prefinjenostjo za edinstvene obroke v New Yorku.

Sezonske fine dining by Cory

Nabor različnih obrokov z več hodi, ki so zasnovani tako, da uvajajo kočo okusov.

Južnjaška duša in dobro počutje Yvette

Južnjaško udobje in sodoben wellness združujem z ekološkimi sestavinami lokalnega izvora.

Nigelovi meniji za zajtrk, kosilo in večerjo

Specializiran sem za pripravo odličnih jedilnic, ki spominjajo na newyorške restavracije.

Dvignite obroke v New Yorku

Pri kuharskem mojstru Rivera smo specializirani za izkušnje z več koenicami, ki združujejo drzne okuse Mehike, eleganco Francije, preprostost italijanščine in natančnost japonščine. Poboljšamo stvari

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi