Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Mount Pleasant

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Mount Pleasant

Kuhar

Razkošne jedi Reggieja

10 let izkušenj sem svoje kulinarično potovanje začel pri 14 letih, z izkušnjami od žara na dvorišču do fine kulinarike. Pod vodstvom vrhunskih kuharskih mojstrov sem se ukvarjal z dejavnostjo od kmetije do mize že več kot 4 leta. Kuhala sem za Davea Chappelleja, Chrisa Rocka in Ziona Williamsa.

Kuhar

Obedovanje po meri, ki ga je pripravil kuharski mojster John DiLeo

30 let izkušenj Imam klasično francosko usposabljanje in globoko povezavo z mojo italijansko dediščino. Študiral sem na ameriškem Kulinaričnem inštitutu in se usposobil za kuharja Christiana Delouvrierja. Odprl sem restavracije in hotele v New Yorku, Nantucketu, Key Westu in Moskvi.

Kuhar

Čajanke in catering

28 let izkušenj Z možem imava in upravljava 26 božanskih dogodkov, ki skrbijo za velike in majhne dogodke. Diplomirala sem na Univerzi Johnson & Wales in Kulinaričnem inštitutu Scottsdale. Izpopolnil sem svoje kulinarične spretnosti v The Sanctuary in The Charleston Place.

Kuhar

Vrhunsko zasebno obedovanje v Charlestonu

23 let izkušenj. Delal sem kot pomožni kuhar, glavni gostinski kuhar in glavni kuhar v različnih okoljih. Imam kulinariko na Kulinaričnem inštitutu v Charlestonu v Južni Karolini. Moja jed iz kozic in zdrob je bila na seznamu Top 100 We Atene v Chicagu.

Kuhar

Okusna kulinarična doživetja kuharja Darrella

13 let izkušenj. Delal sem kot kuhar, menedžer za hrano in pijačo ter gostinski delavec. Obiskoval sem Univerzo Johnson & Wales in se učil od treh lastnikov kuharjev. Z ženo sva pet let vodila organizacijo, ki je hranila več kot 500 družin v stiski.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi