
Storitve na Airbnbju
Kuharji na lokaciji: Plainview
Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.
Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Plainview

Kuhar
Nashville
Stuart: žar v teksaškem slogu
16 let izkušenj na vsak krožnik prinašam desetletja tradicije, izdelave in drznih okusov. Diplomiral sem na državni univerzi v Tennesseeju. Skrite dragulje v Nashvillu in druge prodajalne so zajeli moje kulinarične stvaritve.

Kuhar
Zdravstveno ozaveščena kulinarika Mary Luu
Pet let izkušenj Sem zasebni kuhar, razvijalec receptov in sommelier, specializiran za zdravstveno ozaveščeno hrano. Obiskoval sem kulinarično šolo v New Yorku in se usposabljal v okviru organizacije Masa Takayama ad David Bouley. Delal sem v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami v New Yorku.

Kuhar
Louisville
Derby bourbon brunch by Tammy
Rada kuham in se zabavam. Kot lastnik enega najbolj priljubljenih prizorišč AirBNB v Louisvillu, Captain's Cabin Bed & Breakfast, vsakemu gostu ponudim gurmanski zajtrk in elegantno doživetje. Leta 2018 sem objavil svojo prvo kuharsko knjigo, Captain's Cabin Favorite Recepti. Takoj ko je AirBNB sprožila doživetja na Airbnbju, sem začel ponujati tečaj kuhanja z burbonom ter tečaje za pripravo mila in Sudzy Fun, ki so se izkazali za zelo priljubljene med obiskovalci in domačini. To so bila najbolj priljubljena doživetja v regiji. Derby Brunch je priljubljen med sezonskimi jedmi.

Kuhar
Zacki: globalni okusi in južnjaško udobje
37 let izkušenj imam izkušnje kot kuhar v restavraciji, osebni kuhar, restavrator in stilist za hrano. Študiral sem na epikurejski kuharski šoli in kuharski šoli Ma Cuisine z Jonathanom Waxmanom. Ustanovil sem Zacki's Culinary Creations in vodil restavracijo z oceno Zagat.

Kuhar
Odenton
Karibska fuzija Kennetha
17 let izkušenj sem znana kot bradati kuharski mojster, moja strast in karizma pa se odražata v moji hrani. Študirala sem kulinariko na Umetnem inštitutu v Washingtonu in kuhala v najboljših restavracijah. Bil sem osebni kuhar na prvi predsedniški otvoritvi Baracka Obame.

Kuhar
Chesapeake
Divine dining by Dessy
8 let izkušenj vodim svoje podjetje, Ohso Royal Cuisines, kjer se osredotočam na zagotavljanje razkošnih restavracij. Študiral sem operativno upravljanje na kulinarični šoli Auguste Escoffier. Služil sem VIP strankam in bil tekmovalec na tekmovanju Chef Carla's Favorite Chef Carla.
Vse storitve kuharjev

Seanova prefinjena italijanska in sredozemska večerja
16 let izkušenj Sem kuhar, ki je delal na področju upravljanja v restavracijah ob obali in zasebnih klubih. Študiral sem v vrhunskih restavracijah in zasebnih klubih, kjer sem obvladal italijansko kuhinjo. Svojo strast do hrane sem lahko spremenil v kariero v kulinaričnem upravljanju.

Francoska in italijanska kuhinja kuharja Lorenza
15 let izkušenj Kot zasebni kuharski mojster sem kuhal za slavne in ne slepe goste po vsem svetu. Študirala sem na svetovno priznani kulinarični šoli v Parizu. Najeli so me, da kuham za zvezdnega športnika pred njegovim osnutkom lige NBA.

Janeisha je pripravila obrok s tremi hodi
8 let izkušenj sem tekmoval na vrhunskih festivalih hrane in sprožil sveče Culinary Scents. Sem izkušen zasebni kuharski mojster, ki je delal na jutranjem oddaji Rickey Smiley. Sodeloval sem v programu Food Network Canada in predstavil svoje kulinarične veščine na nacionalnem odru.

Prefinjeni južnjaški obroki podjetja Soli
Pozdravljeni, jaz sem Kim in sem vaš hišni upravitelj. Po rezervaciji vam bom lahko pomagal pri pripravi rezervacije in vas povezal s kuharskim mojstrom Byronom. Vedno mi lahko zastavite kakršnakoli vprašanja. Kuhar Soli ima ustvarjalne in izbrane menije, ki jih lahko izvedete s prefinjenostjo. Zvita in nadgrajena tolažilna hrana. Naj pride in vam pomaga, da se še malo sprostite. Vaši gostje bodo doživeli nepozabno izkušnjo. Kuhanje s strastjo in navdušenjem, ki vsakič prinaša edinstveno doživetje. Je kulinarični inštitut v Virginiji, ki je diplomirala iz kulinarične umetnosti in znanosti.

Juan: obrok na ravni Michelin
20 let izkušenj Z usposabljanjem od Buenos Airesa do Francije prinašam ustvarjalnost in globalni pridih hrani. Študirala sem v podjetju Le Cordon Bleu in izpopolnila svoje spretnosti na področju francoske gastronomije. 20 let sem imel v lasti vrhunske argentinske dogodke.

Visoka kuhinja in kolumbijska fuzija Joseja Luisa
10 let izkušenj si prizadevam pripovedovati zgodbe skozi okuse in natančen pristop, ki je zakoreninjen v umetnosti. Svoje veščine sem izpopolnil na kulinaričnem inštitutu v Barceloni. Učila sem se od priznanega kuharja, ki je osvojil 21. sezono vrhunskega kuharja.
Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok
Lokalni strokovnjaki
Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit
Izbrana kakovost
Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi
Zgodovina odličnosti
Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi