Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Saint-Denis

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Kulinarični obrok doma - Johann, kuhar

Prefinjena, sodobna in iznajdljiva kuhinja za edinstveno kulinarično doživetje.

Zasebni kuhar Andrea

Italijanska kuhinja, tradicija, ustvarjalnost, prilagojene jedi, čutna izkušnja.

Receptorski meniji iz vašega hladilnika, ki jih je napisal Philippe

Kot kuhar v restavracijah z Michelinovo zvezdico od leta 2009 ustvarjam recepte za sublimiranje vsakdanjika.

Zasebna kuharica Caroline

Sezonska kuhinja, pristni izdelki, vesela kuhinja, spoštovanje okusa.

Sezonski meni: zimska specialiteta, kuhar Neraudeau

Valentin Neraudeau, avtor knjige »Od družinskega vrta do izjemnih miz«, ki je delal skupaj z Michelom Guérardom. Sezonske kulinarične stvaritve, ki jih je mogoče prilagoditi vašim okusom in alergijam.

Ustvarjalne mize Stanislasa

Delal sem po vsem svetu in pred kratkim v podjetju La Table de Cybèle.

Sezonska in okusna kuhinja Nathan

Domači, okusni in sezonski obroki, pripravljeni za vas za udobno in praktično bivanje. Poskusite lokalne okuse, ne da bi pri tem pomignili s prstom.

Zasebni kuhar Giuseppe

Kreativna kuhinja, ki združuje spomin, intuicijo in poezijo, da spremeni obrok.

Stuart: kreativni degustacijski meniji

Sem kuhar, ki je delal v kuhinjah od Pariza do Tokia, od Berlina do Bangkoka.

Meni Navdih trenutka kuharice Ecem

Vsaka jed odraža moje izkušnje v prestižnih kuhinjah.

Sladki trenutki kuharice Fanny

Pripravljam okusne domače sladice in ustvarjam prijetno in prijazno vzdušje za nepozaben sladek trenutek.

Pristno japonsko kulinarično doživetje na območju Pariza

Kot zasebni kuharski mojster kuham družinske in tradicionalne japonske krožnike, kot jih najdemo v izakaya's

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi