Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Smyrna

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Smyrna

Kuhar

Prefinjeno prenočišče, kulinarika, ki jo je pripravil Shef Amanda

15 let izkušenj Sodeloval sem s priznanimi kuharskimi mojstri, kot sta Roy Yamaguchi in Daniel Boulud. Končala sem kulinarično šolo in se usposabljala pod kuharskimi mojstri, kot sta Elia Aboumrad in Wolfgang Puck. Pojavil sem se tudi na Food Network's Cooks vs Cons in Supermarket Stakeout.

Kuhar

Klasične in tolažilne ameriške jedi v Sydneyju

17 let izkušenj Delam za različne vrhunske kulinarične skupine na območju podzemne železnice Atlanta. Imam certifikat Servsafe in vse svoje kuharske prakse usklajujem s standardi varnosti hrane. Zmagal sem zlato lopatico 2024 za izjemne kulinarične veščine.

Kuhar

Caseyjeve deske s sirom in mesom

11 let izkušenj Delam po vsej državi v restavracijah in kot zasebni kuhar. Študirala sem na Univerzi Le Cordon Bleu v Londonu in diplomirala iz antropologije hrane. Ljudem sem pomagala pri ustvarjanju izgubljenih družinskih receptov v moji oddaji Recept Lost and Found.

Kuhar

Zasebna restavracija Bella The Chef

15 let izkušenj Zavezujem se k čistoči, okusu in čudoviti predstavitvi. Imam praktične izkušnje z zasebnimi dogodki, porokami in pripravo obrokov. Vsakodnevno kuhanje je moja strast.

Kuhar

Sam: eklektični globalni okusi

16 let izkušenj sem svoje življenje posvetil ustvarjanju nepozabnih kulinaričnih doživetij, ki združujejo ljudi. Diplomiral sem iz kulinarike na Univerzi Johnson & Wales. Nastopila sem v mreži Food Network, kjer sem predstavila svoje kulinarične veščine in ustvarjalnost.

Kuhar

Drzna, okusna, nepozabna postrežba Desi

7 let izkušenj Sem zasebni kuhar, ki ponuja gostinske storitve družinam, podjetjem in organizacijam. Izkušnje sem pridobil v različnih restavracijah in salonih. Prejel sem nagrado za najboljše podjetje v South Fultonu 2024 in sem bil predstavljen v revijah.

Vse storitve kuharjev

Debra: rastlinska in surova hrana

23 let izkušenj Sem holistični zdravstveni trener, zdravilec reikijev in kuharski mojster na rastlinski osnovi. Sem diplomant zdravstvenega in wellness centra The Living Foods Institute. Za svoje čokoladne tartufe z vročo ljubeznijo sem prejel nagrado Best of Raw Awards.

Storitve priprave obrokov

8 let izkušenj sem se ukvarjala z obsežnimi jedmi, vrhunskimi jedmi in sproščenimi okolji. Diplomiral sem na kolidžu Mercy. Ustvarila sem svojo blagovno znamko hrane in svoje ozadje združila s strastjo in ustvarjalnostjo.

Manifestiranje Munchieza z ljubeznijo

Pet let izkušenj sem ustvaril obroke za vplivne stranke, kot so Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves in še več. Ustanovil sem blagovno znamko zasebnega kuharja in zgradil zaupanja vredno stranko, zato ne glede na to, ali ste tukaj, da se spočijete, raziščete ali preprosto uživate v domačem obroku z veseljem, vedite, da ste v prostoru, kjer ste globoko dobrodošli. Moj cilj je, da se boste počutili kot doma, napolnili želodec in duha s toplino ter vas opomnili, da je naša hrana pripravljena z ljubeznijo in da je lahko oblika zdravljenja. Ste pripravljeni uživati v tem doživetju?

Okusni globalni okusi Desiree

8 let izkušenj Ustvarjam okusne jedi z različnimi globalnimi okusi. Z družino sem se naučila kuhati doma, kot vojaški kuhar pa sem se naučila kuhati doma. Moja ponudba vključuje italijansko, otoško, francosko in azijsko kuhinjo s specialiteto v pecivu.

Indijska fuzija, ki jo je ustvarila Andrea

15 let izkušenj, ki jih je delala v podeželskih klubih, športnih barih, zasebnih kuhinjah in še več. Obiskala je Le Cordon Bleu in pridobila diplomo iz znanosti o kulinariki. Med bivanjem na Floridi je obvladala značilne jedi iz različnih kultur.

Mednarodna kuhinja, ki jo prireja Kat

20 let izkušenj ustvarja okusne jedi z mešanico haitijskih in francoskih okusov. Študirala je kulinarično umetnost v Le Cordon Bleu in se učila od haitijskih žensk v svoji družini. Njena vzgoja in formalno usposabljanje jo obveščata o njeni ljubezni in disciplini pri kuhanju in peki.

Globalni okusi kuharja Fadija

12 let izkušenj S svojim kuharskim poslom Habibisom ustvarjam obroke in dogodke za stranke v Atlanti. Diplomirala sem na gostinski šoli v Libanonu in kulinarično šolo v Švici. Ustvaril sem zdrave menije, osredotočene na uspešnost, za profesionalne igralce baseballa.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi