Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Suresnes

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Receptorski meniji iz vašega hladilnika, ki jih je napisal Philippe

Kot kuhar v restavracijah z Michelinovo zvezdico od leta 2009 ustvarjam recepte za sublimiranje vsakdanjika.

Ustvarjalne mize Stanislasa

Delal sem po vsem svetu in pred kratkim v podjetju La Table de Cybèle.

Sezonski meniji Amine

Kot domači kuhar sem imel priložnost kuhati za Lacoste in Bonne Maman.

Stuart: kreativni degustacijski meniji

Sem kuharski mojster, ki je delal v kuhinjah od Pariza do Tokija, od Berlina do Bangkoka.

Pristno japonsko kulinarično doživetje na območju Pariza

Kot zasebni kuharski mojster kuham družinske in tradicionalne japonske krožnike, kot jih najdemo v izakaya's

Sodobni italijanski obroki, ki jih pripravlja Maurice

Pokazala sem več kot 1000 ljudem, vključno s slavnimi osebami, čarobnost pristne osterije.

Francoska gastronomija kuharja Loïca Krimmja

Kot domači kuhar že 10 let in 21 let izkušenj s kuhanjem nudim prefinjeno in prilagojeno francosko gastronomijo, ki bo vaše obroke spremenila v izjemne trenutke.

Čez dan bom vaš zasebni kuhar

Meni po meri, prilagojen vašim željam, za obrok ali cel teden.

Francoska vrhunska jedilnica v soseski Killian

Moj kulinarični pristop je natančen, ustvarjalen in okoljsko ozaveščen.

Življenje in sodobna kuhinja Margot Beck

Za sodobno in občutljivo izkušnjo nudim živahno in gastronomsko kulinariko, ki jo navdihujejo rastline in ekološki izdelki.

Navdihnjena francoska kuhinja, ki jo je napisal Christophe

Vabim vas, da doživite izvirno doživetje v prijazni kuhinji, polni odkritij okusa.

Adrienova miza

Ustvarjam okusne jedi, ki vzbujajo čustva in prinašajo veselje vsakemu gostu.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi