Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Chula Vista

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Chula Vista

Kuhar

Sodobna mehiška kuhinja v Izraelu

22 let izkušenj Sem izkušen kuhar in kulinarični svetovalec, ki je odraščal pri kuhanju tradicionalne mehiške hrane. Študiral sem v Le Cordon Bleu Las Vegasu in izpopolnjeval svoje kulinarične veščine. Potoval sem po državi in pomagal restavracijam tako, da sem izboljšal menije in racionaliziral kuhinjo.

Kuhar

Mihail se odpravlja proti jugu Na zimo

10 let izkušenj prinašam ustvarjalnost in globoko ljubezen do južnih, karibskih in japonskih fuzijskih kuhinj. Imam certifikat ServSafe Manager, ki zagotavlja varnost in kakovost hrane. Služil sem kot zasebni kuharski mojster v 90-dnevnem paru z zaročencem in ustvarjal nepozabne obroke.

Kuhar

Baja-mediteranska kuhinja, ki jo nudi Angel

10 let izkušenj Imam praktične izkušnje na slavnih krajih, kot sta Bleu Boheme in Wormwood. Začel sem v obsežnih gostinskih jedeh, razvil pa sem se v francoskih in baja-mediteranskih kuhinjah. Bil sem član ekipe, ki si je prislužila Wormwood 'Najboljšo novo restavracijo leta 2022'.

Kuhar

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 let izkušenj vodim kuhinjo v The Blu Cabana Cigar and Wine Bar, ki ponuja visokokakovostne obroke. V svoji karieri sem se usposabljala iz avtobusa za glavnega kuharja. Uživam v ustvarjanju receptov in pripravi hrane za postrežbo in posebne dogodke.

Kuhar

Okusi Latinske Amerike, ki jih je pripravil Hector

9 let izkušenj Sem mehiško-ekvadorski kuhar z bogatimi izkušnjami na področju južnoameriške kuhinje. Izobrala sem se na vrhunskem kulinaričnem kolidžu s francoskim usposabljanjem. Delal sem kot glavni kuhar in solastnik restavracij v Mehiki in Baja Kaliforniji.

Kuhar

VIP večerja v soseski Rodolfo

20 let izkušenj sem pomagal odpreti restavracije in delal za glavne blagovne znamke za postrežbo hrane in hotele s 5 zvezdicami. Diplomiral sem leta 2005 in se lotil glavnega kuharja. V čast mi je bilo kuhati za Michelle Obama, športne legende in ekipe MLB.

Vse storitve kuharjev

Argentinska kuhinja, ki jo nudi Emiliano

Sem kuharski mojster Emiliano — kulinarični nomad, rojen v Argentini, zdaj pa živi v San Diegu. Več let sem obvladoval umetnost asada, argentinske ognjevarjene tradicije, ki temelji na intuiciji, potrpežljivosti in spoštovanju. Moja pot me je pripeljala do vodenja restavracije v Braziliji, delo v kuhinjah po ZDA in raziskovanje drznih, živahnih okusov jugovzhodne Azije. Ta globalna potovanja so oblikovala moj rustikalni, duševni slog kuhanja. Zdaj ustvarjam potopitvene obroke z odprtim ognjem, ki povezujejo ljudi z okusom, ognjem in zgodbo. Ne glede na to, ali počasi pečem kratka rebra ali visečem piščancem nad svetlečo žerjavico, vsako srečanje prinašam tradicijo, vzdušje in energijo. Ko sedimo ob ognju in si delimo obrok, ne samo jemo — ustvarjamo spomin, trenutek povezave, ki se zadržuje še dolgo po zadnjem ugrizu.

Daniella: zasebna večerja s senzornim pogonom

20 let izkušenj Sem kuhar, sommelier in vizualni umetnik, ki ustvarja edinstvena kulinarična doživetja. Študirala sem kulinarično umetnost, delala v podjetju Biko & Rústico in se učila v babičini kuhinji. Zmagal sem najboljšo večerjo Baja (revija San Diego Magazine) in 1. mesto Ceviche Master of California.

Francoise: sveža fuzijska hrana

20 let izkušenj je kuharska mojstrica, ki je delala v odličnih restavracijah v vilah in na jahtah. Učila se je v podjetju Gambero Rosso Italia. Ko je bila potujoča kuharska mojstrica, se je seznanila tudi s kuhinjami različnih držav.

Nagrajeni okusi kuharskega mojstra Toca

15 let izkušenj Ustvarjam prilagojena kulinarična doživetja za umike, poroke in zasebne dogodke. Študiral sem na evropski kulinarični šoli Center v Curitibi v Braziliji. Leta 2008 sem odprl svojo prvo restavracijo in osvojil glavno nacionalno nagrado za brazilsko kuhinjo.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi