Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Del Mar

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Vse storitve kuharjev

Prestižna restavracija in omakase kuharja Natea

Specializirano za obedovanje na ravni Michelin, zasebne suši zabave in degustacijske menije po meri z omotenashi gostoljubjem, ki izboljšajo vse priložnosti.

Globalni okusi

Globalni okusi in lokalno mojstrstvo s kuharskim mojstrom Eduardom

Sezonska zasebna večerja kuharja Kennyja

Nosim okuse iz časa, ko delam na Portugalskem, študiram v Parizu in Londonu, svoje etnične korenine pa kot kitajsko-tajvanski Američan. Moje jedi so drzne, pustolovske in jih je mogoče zadovoljiti vaše potrebe.

East-meets-West by Tyrell

Z inovativnimi tehnikami združujem vzhodne in zahodne okuse.

Doživetje degustacijskega menija po meri

Sezonski tečaji, ki jih pripisujejo kuharjem, prilagojeni vašim okusom - oblikovani v vaši kuhinji na Airbnbju.

Sodobna mehiška eleganca Félixa

Tradicionalne okuse združujem s sodobnimi kulinaričnimi tehnikami.

Doživetja z Michelinovo zvezdico s kuharjem Joann & Co.

Doživetja v slogu Michelinove zvezdice, polna lokalnih in sezonskih sestavin

Keedina kuhinja

Moja hrana je odlična, ker kuham z ljubeznijo, hranjenje pa prinaša veselje moji duši

Kalifornijska vinska dežela Santa Maria z žarom

Doživite, po čem je znana kalifornijska vinska dežela. Odprt plamenski žar TriTip Smoked Ribs and Brisket

Daniella: zasebna večerja s senzornim pogonom

Ustvarjam prilagojena doživetja obedovanja, ki združujejo visoko kulinariko z umetnostjo.

Nagrajeni okusi kuharskega mojstra Toca

Ustvarjam inovativna kulinarična doživetja, ki jih navdihujejo moja potovanja.

Okusi Latinske Amerike, ki jih je pripravil Hector

Moja kuhinja je oblikovana z bogato raznolikost južnoameriške kuhinje.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi