Storitve na Airbnbju

Kuharji na lokaciji: Frisco

Poiščite edinstveno storitev, ki jo nudijo lokalni poznavalci na Airbnbju.

Uživajte v dobrotah zasebnega kuharja na lokaciji: Frisco

Kuhar

Zasebna večerja po meri, ki jo prireja kulinarika LK

20 let izkušenj Delam v nekaterih najboljših kulinaričnih ustanovah na tem območju. Prejel sem kulinarično diplomo Cordon Bleu in delal v znanih restavracijah. Kot osebni kuhar uživam v ustvarjanju globljih vezi z gosti.

Kuhar

Allen

Lerisa: luksuzno kulinarično doživetje

13 let izkušenj sem ves čas svoje kariere delala v vrhunskih restavracijah v Las Vegasu. Študirala sem v Le Cordon Bleu Las Vegasu in delala v priznanih kuhinjah. Kuhal sem za slavne stranke, vključno z Joejem Jacksonom.

Kuhar

Frisco

Drzni okusi Dominica

Ime našega podjetja je ustvaril naš ustanovitelj Kuhar Dominic Sean Parks JR. Ustvaril je »ChefNIC« iz zadnjih treh črk svojega imena. N.I.C., ki ima za seboj pomen in je v središču naše izjave o poslanstvu (Prehrana. Navdih. Ustvarjalnost.) Sedež podjetja Frisco TX in imamo radi našo skupnost. Ko je to mogoče, zagotavljamo obroke za našo policijo in gasilce Frisco, dogodke in sestanke osebja Frisco ISD, nekateri naši neplačniki, s katerimi sodelujemo, so Frisco Chamber of Commerce, St. Arbor Community Development, Refresh frisco/LittleElm, Able Faith Ministries in še nekaj več. Smo ekipa uradnikov za gostoljubje iz kuharskih mojstrov, pekov, strežnikov banketnih kapitanov in še več, ki imajo strast in poslanstvo za ustvarjanje okusnih spominov za naše stranke in potrošnike.

Kuhar

Plano

Alysha: hrana umetnosti

8 let izkušenj Mešam kakovostno hrano vrhunskega kuharja z drznimi okusi za nepozabno kulinariko. Imam dovoljenja in dovoljenja za zagotavljanje varnosti zase in za stranke. Poskrbel sem za resničnostno oddajo.

Zasebni kuharji poskrbijo za popoln obrok

Lokalni strokovnjaki

Osebni kuharji in ponudniki cateringa bodo potešili vaš apetit

Izbrana kakovost

Za vse kuharje opravimo pregled izkušenj v gostinski panogi

Zgodovina odličnosti

Najmanj 2 leti izkušenj v gostinski panogi